Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Prepoznajete li ga? U show je ušao sa 167 kilograma, a danas izgleda ovako

marino marušić
Foto: RTL
1/8
16.09.2021.
u 08:00

Marino Marušić u četvrtu sezonu showa 'Život na vagi'' ušao je s 167,1 kilogramom, a tijekom showa izgubio je 57,9 kilograma. Nakon showa je nastavio s novim navikama te danas izgleda neprepoznatljivo.

Voditeljica Marijana Batinić na svojem je Instagram Storyju podijelila fotografiju jednog natjecatelja iz showa ''Život je vagi''. Batinić je objavila fotografiju natjecatelja Marina Marušića s početka showa te je napisala: ''Sjećate li se ovog mladića?'' U sljedećoj objavi bila je njegova fotografija od danas. "Evo ga danas", napisala je uz fotografiju na kojoj se vidi promjena tjelesne težine. Na fotografiji je naglasila da se Marino sad bavi sportom te da je u Zadru, a označila je i profil showa. Marino je u ''Život na vagi'' ušao sa 167,1 kilogramom, a tijekom showa izgubio je 57,9 kilograma. Nakon showa je nastavio sa steknutim navikama te danas izgleda neprepoznatljivo. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Marino je istaknuo da ga je na prijavu motivirala želja pokojnog oca da smršavi, a najveća podrška su mu bili majka, brat i sestra. Dodajmo da je on u showu pronašao i ljubav. Naime, Marino se zaljubio u kandidatkinju Saru Sitarić, ali njihova ljubav nije dugo izdržala nakon showa zbog daljine.
VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

 

Komentara 3

BR
brunac
09:38 16.09.2021.

Za ljubav ne postoji riječ DALJINA ako je LJUBAV.

ZA
!zagreb!
08:56 16.09.2021.

Krece toliko iscekivano trpanje gdje kod ste stigne. Uzivaj!

Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:09 16.09.2021.

Super. Ona cura, je cura i po,vedra,prirodna,pozitivna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije