Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJAL BIOGRAFIJA KRALJA ESTRADE

Arsen mu je napisao pjesmu 'Djevojka iz mog kraja', Mišo je odbio!

Mišo Kovač
Foto: Stanko Karaman
1/2
23.04.2019.
u 19:00

Pronađite na svim kioscima diljem Hrvatske. Velika biografija Miše Kovača, na 132 stranice, s nikad viđenim fotografijama za samo 25 kuna!

Večernji list pokrenuo je novu ediciju, ovaj put posvećenu životnim pričama poznatih i uspješnih osoba. Nije slučajno što je prvi broj posvećen glazbenoj legendi Miši Kovaču, čija je zvijezda najvećim intenzitetom sjala u dvjema državama, a nije prestala sjati ni u vrijeme njegovih i naših najvećih kriza. 

Veliki Dalmatinac Mišo Kovač – koji je živio u Teslinoj ulici u Šibeniku, ulici posebne čarolije koja nam je dala i Arsena Dedića, i Vicu Vukova, i Vinka Brešana – živio je život poput onog iz hollywoodskog filma. 

Mišo i Arsen upoznali su se tek u Zagrebu. Arsen je sam znao reći: "Moja mater mi je rekla: Znaš sine, meni Mišo isto bolje piva od tebe." Početkom 80-ih Arsen je napisao pet pjesama za Mišu, uključujući i ''Djevojku iz mog kraja'', Mišo je odbio...

Siniša Škarica otkriva Mišinu zatajenu rokersku karijeru. Ivan Živković Žika otkriva obiteljske tajne, trenutak kada je htio odustati od pjevanja, kako je nakon velikog uspjeha donosio novac kući u vrećicama...

>>Pronađite na kioscima diljem Hrvatske veliku biografiju Miše Kovača

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
22:00 23.04.2019.

Mišo možda jest dobar pjevač ( bio) ali je sve u životu prokockao svojom krivnjom i bahatošću....i obitelj, i imovinu.... spetljao se s mlađom ženom ( Silvija Marković Conte Calvi)... opelješila ga ....a sve je imao... nakon koncerta opet je sam....

DU
Deleted user
21:40 23.04.2019.

Njie bilo dobro ako ti se biografija prodaje za 25 kuna...

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:33 24.04.2019.

Nitko nije i nitko neće imati takvu pjevačku karizmu kao Mišo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije