Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadio je sve

Arnold Schwarzenegger donio odluku nakon napada u JAR-u

arnold schwarzenegger
Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
1/4
20.05.2019.
u 23:08

Nakon napada na sportskom događaju u Johannesburgu, u Južnoafričkoj republici, glumac Arnold Schwarzenegger objasnio je što planira poduzeti.

U subotu na sportskom događanju 'Arnold Classic Africa' glumca Arnolda Schwarzeneggera napao je muškarac koji je savladan odmah nakon incidenta.

Na snimci koja je obišla svijet vidi se kako glumac pozira s fanovima, a muškarac se u njega zalijeće te ga udara nogom u leđa, a zatim su ga tjelohranitelji izveli van dvorane. U trenutku dok su ga odvodili muškarac je vikao "Pomozite mi, treba mi Lamborghini".

Neimenovani muškarac je kasnije priveden policiji, rekli su za tamošnje medije prisutni.

Cijela situacija dobila je epilog. Arnold neće tužiti muškarca koji ga je napao, prenosi BBC. U nedjelju je rekao da se neće baviti ovim slučajem dodajući da 'ide dalje'.

Podsjetimo, Schwarzenegger je kasnije na Twitteru objavio status u kojem je napisao kako u prvi trenutak nije ni shvatio da je napadnut.  U izjavi za javnost Wayne Price, organizator Arnold Classic Africa, kazao je kako je "napadač poznat policiji zbog sličnih napada na poznate osobe u prošlosti". Dodao je kako je Schwarzenegger u odličnoj formi, te da nije propustio ni jedno natjecanje tijekom svog posjeta. 
 

U galeriji na vrhu članka pogledajte koji zvjezdani brakovi nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 9

DO
domxerex
00:33 21.05.2019.

Ovo je samo dokaz koliko se raširila ta urbana kultura mržnje koja ništa ne stvara već samo uništava. Bolesno, zatvoriti u psihijatrijsku ustanovu pa na liječenje. Sve njih.

OB
ObrenM
08:01 21.05.2019.

Za ovakove, javno bicevanje pa u zatvorenu ustanovu.

RM
ruzica_mario
08:52 21.05.2019.

opet (ne)radnicka fronta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije