Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
južna afrika

Pojavila se nova snimka napada na Schwarzeneggera, otkriveno i što je napadač vikao

Arnold Schwarzenegger
Foto: Reuters
1/4
19.05.2019.
u 17:43

Na snimci se dobro vidi trenutak kada je čovjek u skoku udario Arnolda nogom u leđa, a zatim su  ga tjelohranitelji izveli van dvorane. U trenutku dok su ga odvodili muškarac je vikao "Pomozite mi, treba mi Lamborghini".

Na YouTubeu se pojavila i nova snimka jučerašnjeg incidenta u Južnoj Africi, kada je nepoznati mladić napao glumačku zvijezdu Arnolda Schwarzeneggera, tijekom posjeta godišnjem sportskom natjecanju Arnold Classic Africa. 

Na snimci se dobro vidi trenutak kada je čovjek u skoku udario Arnolda nogom u leđa, a zatim su  ga tjelohranitelji izveli van dvorane. U trenutku dok su ga odvodili muškarac je vikao "Pomozite mi, treba mi Lamborghini". 

Schwarzenegger je kasnije na Twitteru objavio status u kojem je napisao kako u prvi trenutak nije ni shvatio da je napadnut. 
U izjavi za javnost Wayne Price, organizator Arnold Classic Africa, kazao je kako je "napadač poznat policiji zbog sličnih napada na poznate osobe u prošlosti". Dodao je kako je Schwarzenegger u odličnoj formi, te da nije propustio ni jedno natjecanje tijekom svog posjeta. 

Ključne riječi

Komentara 6

AA
Aartur
18:53 19.05.2019.

Taj žgoljavac se zaletio svom snagom u Schwarzeneggera... a ovaj jedva da se pomaknuo. Dobro da ga nije ošamario jer bi mu slomio vrat.

NE
Nepokolebljiv
19:02 19.05.2019.

Ovako brutalno napasti STARCA pa makar se jos i dobro drzi mogu samo gnjide! Arnold ce za 2 mjeseca biti 72! Nekako me podsjeca na tada 77 godisnju Ruzicu Cavar koju je napao i tesko povredio jugokomunist Nenad kovacic. Pro socijalisticke feministicke udruge uskracuju 77 godisnjoj zeni status starice jer je vjernica i aktivna oko crkvenih interesa. Crveni su ljudski izmet i konacno svijet bi ih trebao tako tretirati!

HO
HornedRapid
19:57 19.05.2019.

Pravi primjer komarca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije