Naslovnica Showbiz Zvijezde

Pojavila se nova snimka napada na Schwarzeneggera, otkriveno i što je napadač vikao

Na snimci se dobro vidi trenutak kada je čovjek u skoku udario Arnolda nogom u leđa, a zatim su  ga tjelohranitelji izveli van dvorane. U trenutku dok su ga odvodili muškarac je vikao "Pomozite mi, treba mi Lamborghini".
19. svibnja 2019. u 17:43 6 komentara 9959 prikaza
Arnold Schwarzenegger
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/4

Na YouTubeu se pojavila i nova snimka jučerašnjeg incidenta u Južnoj Africi, kada je nepoznati mladić napao glumačku zvijezdu Arnolda Schwarzeneggera, tijekom posjeta godišnjem sportskom natjecanju Arnold Classic Africa. 

Arnold Schwarzenegger JUŽNA AFRIKA Mučki napad s leđa: Divljački udario Schwarzeneggera dok se fotografirao s djecom

Na snimci se dobro vidi trenutak kada je čovjek u skoku udario Arnolda nogom u leđa, a zatim su  ga tjelohranitelji izveli van dvorane. U trenutku dok su ga odvodili muškarac je vikao "Pomozite mi, treba mi Lamborghini". 

poštuje žene Arnold Schwarzenegger: 'Loše sam tretirao žene'

Schwarzenegger je kasnije na Twitteru objavio status u kojem je napisao kako u prvi trenutak nije ni shvatio da je napadnut. 
U izjavi za javnost Wayne Price, organizator Arnold Classic Africa, kazao je kako je "napadač poznat policiji zbog sličnih napada na poznate osobe u prošlosti". Dodao je kako je Schwarzenegger u odličnoj formi, te da nije propustio ni jedno natjecanje tijekom svog posjeta. 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • Aartur:

    Taj žgoljavac se zaletio svom snagom u Schwarzeneggera... a ovaj jedva da se pomaknuo. Dobro da ga nije ošamario jer bi mu slomio vrat.

  • Nepokolebljiv:

    Ovako brutalno napasti STARCA pa makar se jos i dobro drzi mogu samo gnjide! Arnold ce za 2 mjeseca biti 72! Nekako me podsjeca na tada 77 godisnju Ruzicu Cavar koju je napao i tesko povredio jugokomunist Nenad kovacic. Pro ... prikaži još! socijalisticke feministicke udruge uskracuju 77 godisnjoj zeni status starice jer je vjernica i aktivna oko crkvenih interesa. Crveni su ljudski izmet i konacno svijet bi ih trebao tako tretirati!

  • HornedRapid:

    Pravi primjer komarca