Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUŽNA AFRIKA

Mučki napad s leđa: Divljački udario Schwarzeneggera dok se fotografirao s djecom

Arnold Schwarzenegger
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
18.05.2019.
u 17:55

Na videu objavljenom na YouTubeu glumac se nasmiješen fotografirao s djecom, kada se anonimni muškarac zaletio i skoku ga udario nogom u leđa. Arnold je pao, a osiguranje je izvelo muškarca koji je urlao.

Glumačka zvijezda Arnold Schwarzenegger (71) napadnut je u Južnoj Africi, tijekom posjeta godišnjem sportskom natjecanju Arnold Classic Africa. Riječ je o natjecanju u kojem se djeca natječu u raznim sportskim disciplinama, a bivši guverner Kalifornije je tamo počasni gost i sudac. 

Na videu objavljenom na YouTubeu glumac se nasmiješen fotografirao s djecom, kada se anonimni muškarac zaletio i skoku ga udario nogom u leđa. Arnold je pao, a osiguranje je izvelo muškarca koji je urlao. 

Schwarzenegger je kasnije na Twitteru objavio status u kojem je napisao kako u prvi trenutak nije ni shvatio da je napadnut. 

- Hvala vam na brizi, no nema potrebe. Mislio sam da me gurnula publika, što mi se često događa. Shvatio sam da sam udaren tek kad sam pogledao video. Drago mi je jer idiot nije prekinuo moj prijenos na Snapchatu - napisao je Schwarzenegger.

Ključne riječi

Komentara 12

BR
brzzzy
21:23 18.05.2019.

To sve govori o zemlji domaćinu,njihovoj toleranciji,sigurnosti pogotovo...

LO
lojtra2
23:07 18.05.2019.

Izgleda da i crnci žale za onim divnim vremenima reda, mira i aparthejda.

Avatar Reconquista
Reconquista
20:14 18.05.2019.

Rainbow nation...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije