Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Godini čitanja Hrvatska se neće ni pojaviti na Frankfurtskom sajmu knjiga

30.08.2021. u 15:15

Zemlja gost ove je godine Kanada, sljedeće godine u Frankfurtu će se predstaviti Španjolska, a 2023. svoju će veliku priliku dočekati i Slovenija, koja zna da to nije novac bačen u vjetar

Komentara 4

PR
Prekosutra
16:17 30.08.2021.

Zasto bi Hrvati citali knjige kad su portali i tiskane novine na visokj razini pismenosti i strucnosti te prepuni poucnih i zanimljivih tema! Usto na tisuce komentatora koji su popili svu pamet ovog svijeta!

LA
lak0
07:33 31.08.2021.

A u strašni Jokićev kurikulum uvrstili Z. Ferića (Anđeo u ofsajdu) s eksplicitnim seksualnim sadržajima. Svojedobno odobrili Šostar i Karamarko. Jadnici.

HU
Hubrvi
18:00 30.08.2021.

To je dobra vijest. Frakfurtski sajam knjiga je preseriozan, da bi na njemu bilo mjesta i za crveni balkanski sund, hrvatske ljevicarske "avantgarde" koja je uzurpiirala cijelu knjizevnost i kaja cak pokusala iz kurikuluma izbaciti Marka Marulica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije