Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.08.2021. u 23:40

Krajinski pobunjenici započeli su rat dizanjem barikada i pucanjem na policiju RH, zatim su protjerali nesrpsko stanovništvo, pa ih je snašla Oluja, a sada kukaju i prave se žrtvama

Komentara 5

IM
Immanuell
04:36 11.08.2021.

Mišljenje je mišljenje, stajalište isto tako. U ovoj državi ne postoji verbalni delikt i svatko je slobodan misliti i ako postpji mjesto i prilika, javno izreći što hoće. Najveća kazna za onoga tko misli da u Srebrenici nije bilo.masovnog zločina je da njegovi "heroji" završe na doživotno. Tu on gubi uporište. I ovdje postoje negatori fašističkih zločina u ll svj ratu, pa ih se nitko nije sjetio kažnjavati zbog lažne revizije povijesti i i uvrede žrtava.

JW
Jim West
11:07 11.08.2021.

Sve negatore ustaških krvoločnih zločina treba procesuirati.

DU
Deleted user
00:34 11.08.2021.

Kako će HDZ spriječiti negatore zločina u Hrvatskoj kada HDZ BIH podržava negatore zločina u BIH. Ista politika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije