Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU: WILLIAM MONTGOMERY

'Carla del Ponte loše je radila svoj posao, optužnicom protiv Gotovine samo je htjela zadovoljiti Srbe'

18.07.2021.
u 10:17

Bivši američki veleposlanik u Hrvatskoj mirovinu uživa u selu pokraj Cavtata. Naš reporter posjetio ga je u kući koja je nekad bila uljara, a nekad moćni diplomat otkrio mu je brojne tajne.

Komentara 91

DU
Deleted user
11:33 18.07.2021.

Ponte i Bildt u jednoj rečenici i jasno je o kakvim zlotvorima protiv Hrvatske se radi. Hrvatska se herojski branila i uz ogromne žrtve obranila. Točka.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:26 18.07.2021.

Ako je ona pogriješila zašto ste i vi pogriješili presudom u prvom stupnju ? Ista ste vi ekipa.

ZA
zagabria5
12:01 18.07.2021.

Amerikanci nam nikada nisu bili prijatelji, okanimo se već jednom raznih 'prijatelja' jer ih nema. Sami se moramo izboriti za sebe, kao Židovi. Dovoljno je reći da je Hrvatska osužena kao agresor u BIH a Srbija koja ju je sravnila sa zemljom nije i još je nagrađena sa pola BIH. Amerikanci su nam zapravo neprijatelji koji se vode isključivo svojim interesom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije