Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar u svemu

Usain Bolt prebacio se na bacanje koplja, uskoro bi mogao zaprijetiti Sari Kolak

Usain Bolt
Foto: Screenshot
1/11
22.08.2016.
u 08:44

Možda je Bolt samo mislio na umirovljenje u trčanju jer posljednja snimka pokazuje da vježba drugu disciplinu – bacanje koplja

Usain Bolt na Olimpijskim igrama u Riju još je jednom oduševio svoje navijače i osvojio "treći hat-trick". Jamajčanin je ponovno osvojio zlata na 100 metara, na 200 metara i 4X100 metara te najavio svoje umirovljenje. Bolt je izjavio da su mu ove bile posljednje OI, iako će ga njegovi treneri nagovarati da nastavi karijeru.

No, možda je Bolt samo mislio na umirovljenje u trčanju jer posljednja snimka pokazuje da vježba drugu disciplinu – bacanje koplja. Atletičar s Jamajke ni u tome uopće nije loš, mogao bi se uspoređivati s nekim atletičarkama koje su došle na ove Olimpijske igre. Naime, Bolt je jučer koplje bacio 56 metara. To je odličan rezultat za početnika, iako nije ni blizu rezultata naše Sare Kolak. No, uz malo vježbanja, Jamajčanin bi mogao postati konkurencija našoj Sari. Jer, muškarci koji bacaju oko 90 metara ipak su mu još predaleko. Zasad.

>>Priča za naježit se: Nije imala svoje koplje pa joj ga je kupila Sandra Perković. Danas je svjetska priča!

>>Sara Kolak: Zlato meni nije iznenađenje, pa tko bi čekao još četiri godine?

Komentara 4

PA
Pajkoslava
09:26 22.08.2016.

Kak joj moze bit konkurencija kad su razlicitih spolova?

BA
balic
10:01 22.08.2016.

Konkurencija moze biti muskim bacacima koplja, a ne zenskim..

LA
lauda
13:57 22.08.2016.

Da se takmiči u gluposti onda bi bio konkurencija novinarima VL ali ne bi imao nikakve šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije