Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.08.2013. u 12:00

Milanovićevoj posadi definitivno treba odmor mada je pomalo neobično da se ministar policije javno hvali da odlazi na Bjelolasicu jer ondje “nema struje, nema Wi-Fi-ja i nema signala za bilo koju mrežu”.

Ranko Ostojić, potpredsjednik Vlade, potvrdio je ispravnost Milanovićeve odluke da cijeli kabinet pošalje na kolektivni trotjedni godišnji odmor. Nakon što je ministar Linić pukao pred novinarima optuživši ih kako žele da on “krepa na poslu”, potpredsjednik Vlade novinare je nazvao “kretenima” jer su objavili da se odmara na Braču, a on se sprema na Bjelolasicu. Milanovićevoj posadi definitivno treba odmor mada je pomalo neobično da se ministar policije javno hvali da odlazi na Bjelolasicu jer ondje “nema struje, nema Wi-Fi-ja i nema signala za bilo koju mrežu”. A kada šef nazove?

Nabujale agencije: Odličan urod službenika u Ministarstvu poljoprivrede

Tihomir Jakovina nedavno je izjavio da “kormilari timom od oko 2600 zaposlenih” što je potaknulo Poslovni dnevnik da provjeri porast administracije u tom sektoru. Ministarstvo je u desetak godina naraslo s 413 na 939 službenika, a tome treba pridodati i više od 1500 zaposlenih u pratećim državnim agencijama. Zaposlenost je povećana pet i pol puta, a najavljuje se zapošljavanje novih 70 službenika. Još malo pa će na svakog seljaka doći jedan službenik.

Posla preko glave: Radno ljeto bez godišnjeg odmora za Josipovića

Ivo Josipović, predsjednik RH, ozbiljno se razišao s premijerom oko politike godišnjeg odmora. Josipović će “ljeto provesti radno” i “praktički neće ni imati godišnji odmor”. Radna soba na Brijunima je spremna.

Odlučno ‘ne’ brodovima u luci: Baldasar bitve proglasio ukrasnim elementima

Ivo Baldasar, splitski gradonačelnik, odlučan je u namjeri da ne dopusti privez nautičarima na zapadnoj obali. Projekt za koji je iz gradskog proračuna izdvojeno čak 85,523.682 kn tako će 
(p)ostati samo šetnica, a gradonačelnik je u Slobodnoj najavio da će on osobno micati brodove koji se pokušaju privezati. Kako je na obali postavljeno 150 bitvi koje se ne mogu ukloniti, a za koje se nautičari mogu vezati, Baldasar je došao na originalnu ideju – bitve će proglasiti “ukrasnim elementima” o kojima će se, kao i o klupama ili koševima za smeće, brinuti komunalni redari. Bit će te bitve vrlo skupi ukrasni elementi baš kao i cijela splitska zapadna obala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?