Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez cenzure

Ovo ne biste očekivali! Žene priznale zašto glume orgazam

seks
Foto: screenshot/facebook
1/6
14.07.2016.
u 09:55

"Čini se da je glumljenje orgazma u isto vrijeme i problem i korist", kaže Thomas

Glume li žene ili zaista uživaju, jedno je od najčešćih pitanja koje se muškarcu mota po glavi prilikom seksa, no ako glume, zašto to rade?

Znanstvenici su to odlučili otkriti i dobili su odgovor: Zato da seks što prije završi, pokazalo je istraživanje, piše Independent. 

– I dok neke žene glume orgazam kako ne bi povrijedile muškarca, a neke kako bi potaknule vlastiti libido, istraživače je zapanjilo koliko mnogo žena se pri istraživanju izjasnilo kako to rade da što prije završe sa neželjenim ili neugodnim seksom, "komentirala je rezultate istraživanja psihologinja Emily Thomas.

Žene su opisale da je to njihovo rješenje za loš, neugodan i neželjen seks, a istraživanje pokazuje da se radi o složenom fenomenu kojem žene ponekad pribjegavaju kada bi najradije odbile seks, ali osjećaju da ne mogu.

To upućuje na činjenicu da mnoge žene žive u okruženju u kojem ne mogu otvoreno govoriti o neželjenim seksualnim iskustvima, a ako to i učine mogu se time dovesti u opasnost.

– Čini se da je glumljenje orgazma u isto vrijeme i problem i korist – kaže Thomas.

>>O čemu žene razmišljaju za vrijeme lošeg seksa? Evo odgovora....

Komentara 2

Avatar @promatrač
@promatrač
10:33 14.07.2016.

Kod mene mogu samo odglumiti da ga nisu imale.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:06 14.07.2016.

Jedan jedini razlog žena može imat za glumit orgazam a to je NESPOSOBNI PARTNER. Pa nije atomska fizika bit malo nježan, malo "zločest" raspohotit ju do ludila a onda orgazam dođe sam po sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije