Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene ucjenjuju

Žene nude mito partnerima kako bi napravili teže kućanske poslove

par
Arhiva
22.03.2011.
u 15:26

Svaka šesta žena podmiti partnera kako bi obavio neke od kućanskih poslova

Dragi, stavi ovu sliku na zid i možeš gledati nogomet! Tako otprilike svaka šesta žena podmiti partnera kako bi obavio neke od kućanskih poslova, pokazalo je istraživanje tvrtke Bosch Power Tools, a prenosi Daily Express. Žene najčešće pribjegavaju mitu kada u kući treba objesiti slike, obojiti zidove ili složiti pokućstvo.

Žene su priznale kako partneru kažu da za neki obavljeni posao mogu kupiti skupu napravu, gledati omiljenu emisiju ili izići s muškim društvom.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
03:03 24.03.2011.

Da, a neke cure nude prostituciju po Internetu, predstavljajuci se tradicionalnima i vjerodostojnima Poslije kada ostanu same, placu i vicu, \"Trazim muskarca koji zna da voli zenu\". A koga je ona ikada voljela. PC i sex on line

OB
-obrisani-
04:12 24.03.2011.

Nije li nasa \"bivsa forumasica\" senudila svima, i gdje je kod pokucala na vrata, poslala poruku neuzvracene ljubavi, dobila odbijenicu. Znaci i neke zene ipak dobivaju odbijenicu, svojom zaslugom, te poslije ouze kao stetocine poslije kise

LI
liliZG
14:42 25.03.2011.

......ucjene bilo koje vrste su najveća bedastoća svijeta...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije