Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedništvo

Žene najsretnije kad su muževi umjetnici i nemaju radno vrijeme

partneri
Arhiva Večernjeg lista
12.09.2010.
u 17:47

Ženama je za sreću najvažnije vrijeme koje provedu zajedno sa svojim partnerima.

Emocionalna privrženost, a ne novac najvažniji je faktor za sreću žena, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu Virginia. Istraživanjem je obuhvaćeno 5000 parova, a ispitivalo se zadovoljstvo žena čiji partneri provode različito vrijeme kod kuće.

Pokazalo se da ključni faktor za sreću žena nije ni novac koji zarade one ili njihovi partneri ni vrijeme provedeno u kući ili izvan kuće, nego količina vremena koju provode zajedno. Rezultati su pomalo iznenadili i istraživače W. Bradforda Wilcoxa i Stivena Nocka.

Najsretnije su bile žene čiji muževi rade u kućnom uredu, žene umjetnika koji nemaju fiksno radno vrijeme ili žene koje su ujedno poslovne partnerice svojim muževima pa rade zajedno.

Komentara 5

MM
Mladen Miletić
00:23 13.09.2010.

Žene najsretnije kad su muževi umjetnici i nemaju radno vrijeme, pa mogu ćešče umetniti !

OB
-obrisani-
21:18 12.09.2010.

Ne, nije istina, zenama je vaznija lova od muzeva. Zene budu uvijek sretne sa svakim muskarcem samo ako taj ima lovu. Primjer, Vlatka Pokos, Dolores Lambasa, Ann Nicole Smith, te jos jedna koju ja znam

21
21Century
22:16 12.09.2010.

A muzevi su najsretniji kad zene rade i imaju radno vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije