Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno

Zbog TikTok trenda završila u bolnici - privremeno slijepa i s jakom infekcijom

Instagram/tillywhitfeld
04.12.2021.
u 07:00

Nemojte slušati beauty savjete u kojima se preporučuje da doma napravite nešto što trebali raditi stručnjaci u salonima, poručila je studentica

Nedavno su fanovi na društvenim mrežama bivšu natjecateljicu reality emisije Big Brother Australia Tilly Whitfeld (21) pitali od čega joj je lice prekriveno ožiljcima, a ona im je na svom Instagram profilu objasnila da je isprobala jedan beauty savjet s TikToka, nakon čega je završila u bolnici.

Naime Whitfeld se u javnosti više puta pojavila sa zelenom maskom od gline preko dijela lica, pa je mnoge zanimalo zašto.

- Ovako mi je lice izgledalo samo tjedan dana prije ulaska u kuću, a sad se jako šminkam ili stavljam masku od gline da to sakrijem - napisala je studentica uz fotografiju na kojoj joj je lice puno crvenih ožiljaka. 

Foto: Instagram/tillywhitfeld

U trendu je obrnuto pranje kose: Prvo regenerator, pa šampon!

Budući da je već po licu imala nešto ožiljaka od akni, htjela ih je, ispričala je, ukloniti, pa je na društvenim mrežama tražila savjete kako - a onda je naišla na djevojku koja u TikTok videu objašnjava da se razne nepravilnosti s kože mogu ukloniti s - akupunkturom koju sami radite kod kuće!

Nakon što je i sama isprobala taj trik Whitfeld je završila bolnici s privremenim gubitkom vida zbog velike otekline i s infekcijom.

 

Foto: Instagram/tillywhitfeld

-  Taj je pokušaj prošao tako da sam morala u bolnicu, a lice mi nikad prije nije bilo tako crveno i upaljeno - ispričala je djevojka za News.com i druge upozorila da ne isprobavaju slične 'uradi sam' beauty savjete.

- Nemojte slušati savjete u kojima se preporučuje da kod kuće napravite nešto što bi inače trebali raditi stručnjaci u salonima - kaže studentica i dodaje da takve tretmane radije prepustite pravim profesionalcima.

Koju boju ruža birate za vaše usne? Evo što to otkriva o vama

1/8
Ključne riječi

Komentara 12

SK
Skviki3
08:08 04.12.2021.

Ovo me podsjetilo na djetinjstvo. Kak su djeca strašno znatiželjna tak sam bil i ja. Na večer se ja pravim kak spavam i slušam mamu kak se razgovara sa tatom. Veli ona, zamisli zvala me suseda ta i ta i traži od meme savjet. Suseda je imala stidne uši a neko joj je rekel nek zeme petrolej i namaže stidne dlaka. Mama veli kak se je susedi upalila vagina i da je to strašno izgledalo. Nadam se da nebum dobil kakav karton no nisam mogel izdržat i podjelit to s vama.

VU
vucic
09:22 04.12.2021.

Svijet nije imao nikada tako glupe studentice kao sto ih ima danas. Posljedica je to sto se od skolovanja napravio biznis u kojem mogu sudjelovati i oni najgluplji, bitno je samo da tata ima novaca.

DU
Deleted user
08:13 04.12.2021.

Živli tik tok filmići trikova - koji ne rade :P.... Niti jedan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije