Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽURITE SE!

Vodimo vas na festival dobre hrane i zabave

Gastro Biograd
Foto: Promo
1/3
21.06.2018.
u 14:15

Osvojite gastroputovnicu i okusite originalan spoj hrvatske kulinarske i glazbene scene

Vikend koji dolazi u Biogradu na moru bit će jedinstven, a sve one željne izvrsne zabave i hrane prema središtu grada vodit će najfiniji mirisi prepoznatljivih, autohtonih hrvatskih specijaliteta. Od 22. do 24. lipnja na manifestaciji "Gastro Biograd" aromatični mirisi širit će se s punktova u središtu grada, na kojima će kulinarski timovi iz cijele Hrvatske pripremati svoje regionalne specijalitete, jela naših baka koja imaju touch modernih vremena, žgvacet, čobanac, poljički soparnik, pašticadu, višku pogaču i mnoge druge.

Ovaj posebni događaj neće propustiti ni masterchefovi David Skoko i Branko Ognjenović koji će, u spektakularnom dvoboju s kuhačama, pripremati jela po vlastitom izboru. Iako su recepti karizmatičnog dvojca obavijeni velom tajne, u izboru njihovih namirnica našli su se, među ostalim, raža, kamenica, teleća plećka, mljevena crvena paprika, svježi motar, divlji komorač, lovorov list, mikro zelenje šćira, pa se već sad može reći da će se na bazenu biogradske Ilirije dogoditi prava rapsodija okusa i mirisa.

Kuhari iz kuharskog studija "Majstor kuhar" nisu se odlučili za tajanstvenost, pa su već najavili da će u svojoj improviziranoj "kuhinji na otvorenom" pripremati višku pogaču, dimljeni sir na kremi od češnjaka, hvarsku gregadu, fiš-paprikaš, pureći žgvacet s pljukancima, štrudlu od jabuka i još poneko jelo iznenađenja.

Uz dobru hranu ide i dobra zabava. Program će voditi popularni Davor Dretar Drele i Igor Jelenić Toto, a bogat zabavni program, u kojemu će biti pjesme, plesa i neviđenih akrobacija, kulminirat će koncertima hrvatskih glazbenih zvijezda Ivana Zaka i Mladena Grdovića.

Ilirija d.d. i Večernji list nagrađuju 25 najbržih čitatelja dvjema gastroputovnicama za petak 22. lipnja i isto toliko za subotu 23. lipnja, a sve što trebate napraviti jest ispuniti obrazac i pedeset najbržih osvojit će po dvije gastroputovnice.

Gastroputovnice preuzimaju se na recepciji hotela Ilirija, Ulica Tina Ujevića 7, 23 210 Biograd na Moru, najkasnije do 19.30 sati na dane eventa 22. lipnja i 23. lipnja uz predočenje osobne iskaznice.

Nagradni natječaj traje do petka 22. lipnja 2018. godine u 15 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar tri sata od završetka natječaja.

Dobitnici su:

DOBITNICI DVIJE GASTROPUTOVNICE ZA 22. lipnja

Nikolina Karabatić
Laura Plišo 
Ljiljana Grginović
Tomislav Milković
Gorazd Uršič
Josipa Mamić
Kristina Bolanča

DOBITNICI DVIJE GASTROPUTOVNICE ZA 23. lipnja

Dražen Dolenec
Borjana Župan
Vesna Mijaljević
Ida Petković
Višnja Štefulić
Maja Štrbac
Njuša Kardum 
Jolanda Akrap 
Hrvojka Odžaković
Natalija Stipanić
Ivona Matošević 
Adrian Karavanić
Katarina Milić
Iva Lisica
Anita Margetić
Elvis Tepeh
Antonija Crnjak


Gastroputovnice preuzimaju se na recepciji hotela Ilirija, Ulica Tina Ujevića 7, 23 210 Biograd na Moru, najkasnije do 19.30 sati na dane eventa 22. lipnja i 23. lipnja uz predočenje osobne iskaznice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije