Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedinstvena ulaznica – osmijeh!

Vinoteka Vivatina ovog vikenda časti goste

vivatina
Foto: Vivatina
1/5
07.11.2013.
u 12:15

Od naših novih vina iz uvoza, dodaje, prilika je kušati pinot bijeli i kupažu merlot-cabernet Aloisa Lagedera, vina iz regije Alto Adige organskog uzgoja

Vinoteka Vivatina u Boćarskom domu na Prisavlju danas je počela jedinstvenu manifestaciju koja će trajati sve do subote popodne. U tim atraktivnim prostorima upriličili su priredbu Vivatina open house za poslovne partnere, prijatelje, drage gost, uz birana vina i prateće delicije.

Direktorica Nina Schmidt kaže da predstavljaju hrvatske poznate i manje poznate vinare kao što su Tomić, Baković, Ritoša, Lagradi, St. Hills, R. Damijanić, Volarević, pa Režekov portugizac…Od naših novih vina iz uvoza, dodaje, prilika je kušati pinot bijeli i kupažu merlot-cabernet Aloisa Lagedera, vina iz regije Alto Adige organskog uzgoja. Kušat će se i PerlApp organsko pjenušavo vino i Sgajo organski prosecco vinarije Perlage, koja je prva u svijetu proizvela pjenušac u organskom uzgoju.

Od delicija ponuđeni su tartufi i proizvodi od tartufa istarske tvrke Natura tartufi, sir iz Like, pored rijeke Gacke a od cvjetne peludi, sireve Šestak s Plešivice i slavni paški sir iz Kolana, pa Galovićev kulen, te pršut i kobasice od divljači. Za kraj slatke delicije iz Bakine kuće. Na sve to ulaznica je – osmijeh, ističu u Vivatini. Događaj je očito i uvod u predblagdansko ozračje, pa se dijele i popust bonovi za kupce u vrijeme božićnih blagdana.

>>Dva desetljeća s vrsnim vinima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije