Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji horoskop

Veliki horoskop za sljedeću godinu: Pred Djevicama je radno intenzivna godina

shutterstock
09.12.2020.
u 16:30

Izbjegavajte poslovne odnose koji nisu potpuno definirani i u kojima vam se daju velika obećanja.

Kraj 2020. godine željno se iščekuje, ali se i strepi kako će izgledati iduća. Stoga vam donosimo veliki horoskop za 2021., a danas je na redu Djevica. Astrologinja Anđelka Subašić objasnila je kako će izgledati njihov posao, ljubav i zdravlje u idućoj godini.

U videu pogledajte što je sve važno za Djevice u 2021. godini:

POSAO – pred vama je radno intenzivna godina. Ako radite za druge tada će se oni pobrinuti da vam osiguraju bolje uvjete rada i da vas nagrade za radišnost i lojalnost. Biti će to materijalna nagrada. Vi koji ste u poduzetničkom sektoru stvorili ste bez obzira na teškoće dobru bazu da vaš posao opstane i da se proširi. Samo se držite vlastitog pristupa poslu: radišnost, skromnost, praktičnost i prilagođavanje potrebama tržišta. Izbjegavajte poslovne odnose koji nisu potpuno definirani i u kojima vam se daju velika obećanja.

LJUBAV – koliko ste inače prizemljeni i osviješteni toliko ste u ljubavi nepraktični i nesvjesni vlastitih kvaliteta. Ne dozvolite da vas zavedu romantične priče iako si možete dopustiti koju od njih, ali povucite se čim se osjećate nesigurno. Paralelni odnosi nisu dobri za vas i zato ih izbjegavajte. Vi koji ste u dužoj vezi trebate napraviti dodatni korak sa kojim ćete nagraditi partnera i sebe za sreću koju si uzajamno pružate. Djevice koje plove bračnim vodama ostaju u mirnom moru, iako manji valovi mogu zapljusnuti u lipnju i srpnju, ali nisu opasni.

ZDRAVLJE – ako itko zna kako se zdravo hraniti to su većinom Djevice. Sklonost prirodno uzgojenom povrću i cjelovitim žitaricama, sa vrlo malo začina – odlična je za preventivu i održavanje vitke linije i fizičke energije.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju 'na prvu':

1/9

Komentara 1

CI
cigo1983
23:33 09.12.2020.

Hebo vas godisnji horoskop za jedan znak i tako vec dugo radite! Da li je nemoguce prosiriti stranicu i staviti sve znakove u horoskopi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije