Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nož umjesto vježbanja

Hoće six pack: Mjesečno nam dođe po 30 muškaraca da im ugradimo "pločice" u trbuh

ugradnja pločica
Foto: Facebook/Masterpiece Hospital
1/4
02.05.2019.
u 15:15

'Većina naših klijenata dolazi s izgrađenim mišićima na svojem tijelu, međutim samo se žele riješiti viška masnoće u donjem dijelu trbuha'

Bolnica Masterpiece u Bangkoku sada nudi 'instant pločice', ili ti ugradnju popularnog 'six packa'. U smislu estetske kirurgije, implantati pločica uobičajena su pojava, jedini je problem što oporavak zna potrajati. Iz bolnice govore kako većina pacijenata koja se odluči za ovaj zahvat redovito vježba, međutim ističu kako je tvrdokornu masnoću oko trbuha najteže za odstraniti. Zahvat stoji oko 20 tisuća kuna, te je izrazito popularan među mnogim muškarcima, piše LadBible

- Ovo radimo već tri do četiri godine. Mjesečno zaprimimo 20 do 30 pacijenata koji traže ovaj zahvat. Kako bi na prirodan način dobili pločice, potrebno je dosta vježbati, pravilo se hraniti i postići mršavost. Većina naših klijenata dolazi s izgrađenim mišićima na svojem tijelu, međutim samo se žele riješiti viška masnoće u donjem dijelu trbuha - kazao je kirurg Raweewat Maschamado.

Foto: Facebook/Masterpiece Hospital

- Mi smo licencirana, legitimna bolnica, za razliku od mnogih drugih klinika za estetsku kirurgiju u Tajlandu. To znači da imamo pristup najboljim anestetičkim i kvalitetnim lijekovima- dodao je.

Foto: Facebook/Masterpiece Hospital

Bolnica je licencirana i registrirana, a ne predstavlja samo kliniku, već obavlja i različite vrste tretmana, uključujući i operaciju nosa, podizanje kapaka, kao i brojne tretmane kože.

Video: Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Ključne riječi

Komentara 2

ZI
zip123
19:43 02.05.2019.

Ljudska glupost i svemir nemaju granice.

MI
midea
18:04 02.05.2019.

transplantacija mozga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije