Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDITERAN

Tunis - savršen odmor na Mediteranu

'tunis_hammamet2_nnn_put_260510'
''
09.02.2010.
u 13:01

Jedinstvena arapska arhitektura, duge pješčane plaže i više nego susretljivi domaćini dočekat će vas u Tunisu. Topla klima i duga sezona razlog su više zašto posjetiti ovu afričku državu smještenu na obalama Mediterana.

1. SAFARI – Očekuje vas gotovo 1200 kilometara vožnje, off road vožnja džipovima, jahanje na devama i posjet planinskim oazama te posjet Mjesečevoj pokrajini Matmati gdje su snimani dijelovi filma "Ratovi zvijezda".


2. ODMOR – Bilo na plaži ili uz hotelski bazen, ovdje ćete se sigurno moći odmoriti. Pripazite se tuniškog sunca na koje ćete lako zaboraviti. Vodeni parkovi biti će užitak i za mlade i stare. Kilometarske plaže Hammameta pružit će vam i pregršt mogućnosti za zabavu kao što su ples na plaži, letenje padobranom, vožnja na skuteru ili banani...


3. ŠOPING – Ustrajete li u svom naumu da kupite određeni artikl, budite uporni i smjelo tržite s prodavačem. Pregovarajte za cijenu, ne samo da bi ste uštedjeli nego da doživite lokalce koji uživaju u razgovorima sa stranicima. Nemate li živaca za dugotrajne pregovore, prepustite to nekom drugome i kupujte u trgovinama s istaknutim cijenama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije