Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična ideja

Tata smislio genijalan način da kćerkica jede zdravu hranu - sve priprema u obliku likova iz crtića!

Michael Weeks/Instagram
09.04.2021.
u 12:30

Kuhanje mu je, kako kaže, oduvijek bila velika strast.

Poznato je da djeca nisu baš veliki obožavatelji voća, povrća i drugih zdravih namirnica, ali jedan samohrani otac sjetio se genijalnog načina kako da njegova djevojčica jede super zdravo, a da joj ne bude dosadno i neprivlačno. Michael Weeks iz Salisburyja u Engleskoj svojoj četverogodišnjakinji svaki dan priprema obroke u obliku likova iz crtića i popularnih dječjih motiva. 

Peppa Pig, Snježno kraljevstvo, McDonald's Happy Meal, cvijeće, sunce, biljke... Sve to našlo se barem jednom na tanjuru malene. 

"Prije nekoliko godina postao sam samohrani otac i bio sam dosta zbunjen, upao sam u neku rutinu pa je Sylvia najčešće jela pržene krumpiriće i pileće medaljone. Kada sam shvatio da pretjerujemo, odlučio sam početi pripremati sve stvari u zdravijem obliku. Prvo što sam napravio bila je zdrava verzija McDonald'sa - nakon toga ideje su se samo počele nizati."

Michael kaže kako mu je dosta ljudi predložilo da napiše knjigu, pa je ozbiljno počeo razmišljati o tome. 

"Kuhanje mi je oduvijek bila strast, a htio sam da Sylvia jede što više raznovrsnu i dobru hranu. Uspio sam pronaći način za to koji je i meni zaokupirao misli", ispričao je super tata za Metro.

Ogrebotine na parketu je lako popravila - orahom!

Ova zdrava hrana nije skupa i vrlo lako se priprema!

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije