Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strast prema vinu

Svi su poludjeli za Wine to go!

Wine to go
Foto: Vinolog
1/3
10.06.2020.
u 16:54

Festivali, izleti, šetnja, planinarenje, romantični trenutak u prirodi… uz omiljeno piće.

Postoji li išta bolje od predivnog pogleda na zalazak sunca ili neku od prelijepih scena koju nam priroda servira čim se malo odmaknemo od grada u društvu voljene osobe i čaše dobrog vina? Dovoljno je 5 minuta i svijet se odjednom čini ljepši, a svakodnevna napetost nekako daleka.

Ili vam je poznata situacija kada dođete doma nakon napornog radnog dana i želite čašu vina? Ne dvije, ne tri, već samo jednu čašu vina, a ne otvara vam se cijela boca. I onda se nećkate hoćete li ju otvoriti ili ne, a kada se na kraju odlučite već vas je prošla volja za vinom.

Wine to go, kojeg na tržište donosi Vinolog, omogućava nam je baš to, ispijanje vina u bilo kojem trenutku bez puno kompliciranja. Radi se o malim pakiranjima, predviđenim upravo za ljude u pokretu, koji svaki dan žele popiti čašu vina. Uz Wine to go više nema razbijenog stakla u prirodi, nošenja čaša i prazne flaše nazad doma, zaboravljanja vadičepa doma i nabijanja čepa u flašu. Pakiranje u obliku čaše znači da ne trebate nositi vlastite čaše ili piti iz jeftinih plastičnih čaša, već pijete direktno iz ambalaže, jednostavno odlijepite zaštitnu naljepnicu i imate svoju čašu omiljenog vina. Jedino što vam ostaje nakon konzumacije je bacanja čaše u otpad kako bi se mogla reciklirati. Wine to go idealan je za piknik, vožnju biciklima, šetnju šumom ili spoj u parku.

Okus za svakoga

Wine to go donosi 4 najpopularnija vina s kojim ćete pogoditi svačiji ukus.

Spritz sadrži osvježavajuću voćnu aromu, a ako volite Aperol, uživati ćete u karakterističnom okusu gorke naranče i citrusa. Za ljubitelje laganijih i jednostavnih okusa tu je jednostavan i blag Chardonnay ili njegova suprotnost Merlot, koji je intenzivnijeg i punijeg voćnog okusa u kojem se isprepliću note zrele trešnje sa malinom. I na kraju osvježavajući Rose koji privlači svojom lijepom intenzivnom ružičaste bojom, idealan je odabir za ispijanje u prirodi, jer i sam prožima voćne note maline i livadnog cvijeća….

Osim koncerata, putovanja ili kraćih izleta, za inspiraciju vam donosimo vam par dodatnih ideja gdje uživati u dobroj čaši omiljenog vina:

Dama i skitnica spoj

Iznenadite partnera rekreirajući legendarnu scenu iz svima dobro poznatog crtića. Pripremite špagete i umak od rajčice u posude za hranu, uzmite Wine to go, odite u park ili na mjesto koje ima posebno značenje za vašu vezu i oživite duh Disneyevog crtića. Za bonus bodove, škicnite tu scenu na Youtubeu i koristite isti stolnjak ili svijeću. Poljubac na kraju ostavljamo vama na odabir.

Foto: Shutterstock

Tematski ručak

Možda ste baš jučer gledali dokumentarac o Grčkoj i vašeg partnera je oduševila vesela grčka kultura i gastronomija. Pripremite malo grčkih delikatesa, uparite Wine to go sa jelom i pravac u prirodu isprobati nešto novo. A za idući put zamijenite uloge i pustite partneru da vas iznenadi gastro poslasticom na temelju vašeg omiljenog filma.

Zalazak sunca

Teško da ide bolje i jednostavnije od ovoga, a mislimo da i ne trebamo puno objašnjavati. Planirajte da na lokaciju trebate doći pola sata prije zalaska, ohladite vino i uživajte u tišini i dobrom gutljaju vina dok priroda pokazuje raskoš najljepših boja. Kao i kod Dame i skitnice, bonus poeni idu ako nađete praznu plažu ili slično mjesto kojim ćete dodatno iznenaditi partnera.

Piknik na krovu

Dosta nas živi u zgradama i nemamo jednostavnu mogućnost odlaska u prirodu. Ali zato imamo terase na zgradama s predivnim pogledima. Recept je isti kao i za piknik u prirodi, spakirajte omiljenu hranu, odaberite Wine2go i napravite romantičan urbani piknik s pogledom na grad. Čak i ako prognoza nije sigurna, uvijek se možete skloniti u stan i nastaviti uživati kada prođe ljetni pljusak ili jači vjetar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#winetogo #winetogochardonnay #winetogorose #winetogospritz #winetogomerlot 🍷

Objavu dijeli Vinolog (@_vinolog_)

Ideje za cjelodnevni izlet

Zagreb – kada ste zadnji put prošetali Zagrebom? Ako niste stanovnik glavnog grada, posjet Zagrebu se uglavnom svede na shopping centar ili posjet nekoj ustanovi. Zato dajte šansu našoj metropoli i istražite malo centar grada, posjetite jedan od velikih parkova i saznajte zašto je Zagreb hit destinacija među stranim turistima.

Nacionalni Park – koji god da odaberete, radi se o biserima prirodne ljepote koji s razlogom nose status Nacionalnog parka. Doba godine nije bitno jer će atrakcije uvijek izgledati „kao sa slike“, a s Wine to go čašama nećete brinuti o otpadu i pretrpavanju ruksaka ako ćete hodati dulje vrijeme.

Foto: Shutterstock

Dvorci – prva asocijacija na dvorce su nam Bavarci i impresivne građevine koje kao da su izašle iz Disneyievih crtića. Dovoljno je malo baciti pogled na Google i vidjeti ćete da i mi imamo „konja za utrku“. Naši dvorci možda nisu grandiozni kao neki razvikaniji, ali u svakom slučaju radi se o atraktivnim građevinama koje stoljećima stoje na brežuljcima i privlače turiste. Dvorci, kao što je Trakošćan, osim muzeja, nude i šetnju predivnim okolišem, pa dio dana rezervirajte i za obilazak šume i jezera koji je nalaze u blizini.

Sada, kada više nemate razloga da na koncertima, festivalima, izletima, putovanjima i u sličnim zabavnim situacijama ne uživate u dobrom vinu, vrijeme je da isplanirate idealnu lokaciju i iznenadite svoju bolju polovicu dobrom čašom Wine to go vina koju neće zaboraviti.

Sadržaj omogućio Vinolog.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije