Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

'Suprug mi više nije privlačan, a naš se seksualni život svodi na brzi seks u mraku'

shutterstock
26.01.2023.
u 21:55

Smatra i da on vjerojatno osjeća isto prema njoj, ali nijedno od njih ne govori ništa.

"S mužem sam osam godina i posljednjih nekoliko godina naš je seksualni život užasan. Imamo dvoje male djece, što očito ne pomaže zbog vremena i energije, ali nije samo to. Bili smo prijatelji prije nego što smo počeli hodasti  seks je u početku bio dobar, ali sad je to uvijek 'na brzaka' i u mraku", napisala je jedna žena za Mirror.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Više joj se, kaže, suprug uopće ne sviđa i ne privlači ju kao prije. Smatra i da on vjerojatno osjeća isto, ali oboje šute i život im tako prolazi. Ima samo 39 godina, pa ne želi da tako živjeti ostatak svog života.

"Mislim da se ne možete natjerati osjetiti privlačnost prema mužu, ali mislim da je, ako vam je prije seks bio dobar, to moguće vratiti. Mnogo toga može utjecati na seks i intimnost; npr. pritisci obitelji i posla, ali i s vremenom počnete s lošim navikama i završite u kolotečini. Ako ga želite vratiti, morate se svjesno potruditi i početi tako što ćete mužu reći kako se osjećate. Također, mislim da se trebate usredotočiti na ponovnu izgradnju romantike i intimnosti da vidite hoće li to izazvati želju za sekom", odgovorila joj je Coleen Nolan.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:42 27.01.2023.

Nema ljubavi na strasti tu ce bit varanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije