Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li?

Koji je od ovih tostova ispravno pečen? Odgovor vas može iznenaditi

Tost
Foto: Getty Images
01.03.2019.
u 07:00

Čini se kako nije uvijek isto, katkada je bolje tost manje peći, a pokatkad dulje, ovisi o tome s čime ćete ga servirati.

Tost... Svatko ima svoje mišljenje, ali i ukus koliko bi trebao biti pečen da bude baš savršen. I dok je nekima dovoljno tek toliko da poprimi malo zlatne boje, drugi ga peku dok ne bude gotovo crn. Postoji li pravilo koliko tost treba biti pečen?

Upravo to pitanje "povuklo" se na Twitteru kada ga je postavio korisnik nadimka Imzy, a odgovori su iznenadili mnoge korisnike te društvene mreže. 

 

 

Mogli bi pomisliti kako su tostovi pod brojevima pet i šest najvjerojatniji izbor većine, no neki su iznenadili odabirom posljednjeg broja, odnosno najzagorenijeg tosta. 

Čini se kako nije uvijek isto, katkada je bolje tost manje peći, a pokatkad dulje, ovisi o tome s čime ćete ga servirati.

"Moj izbor je tost pečen kao na fotografiji broj tri kada pripremam sendvič s piletinom. One pod brojem četiri ili pet, znači malo jače pečene, biram kada na njih mažem maslac ili topljeni sir, a za pohani sir tost zapečem još jače", pojasnila je jedna korisnica.

Najviše ljudi na Twitteru ipak se odlučilo za broj šest, zapečeno do zlatne boje, dok su rubovi i dalje bijeli, odnosno, ni previše mekani ni previše zapečeni. "Zlatna" sredina! Upravo tako!

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 5

BB
bbboyszg
11:55 01.03.2019.

i koji je odgovor???

TR
trabant7
08:34 01.03.2019.

Pod brojem 6 je čađ, nije ni čudo d

Avatar prahrvat
prahrvat
07:31 01.03.2019.

napokon bitna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije