Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cherylin odlazak u L.A. bez dijamanta bio je znak

Radi vjenčanog prstena od milijun kuna lopovi upali u vilu obitelji Cole

Cole
Pixsell
19.02.2010.
u 16:58

Ashley Cole spriječio je krađu, ali nije uspio sakriti identitet posljednje u nizu svojih ljubavnica – Vicki Gough, tajnice NK Liverpoola.

Problemi bračnog para Cole, Cheryl (26) i Ashleyja (30), ne prestaju. Samo nekoliko sati nakon što je prevarena pjevačica Cheryl poslije nastupa na dodjeli britanskih glazbenih nagrada odletjela sama u Los Angeles bez skupog vjenčanog prstena na ruci, lopovi su provalili u njezin dom u Londonu.

Vođeni mišlju da je dijamant vrijedan milijun kuna ostavila kod kuće, provalili su prekjučer u 4.30 u vilu Coleovih. Vjerujući napisima novina da je i nevjerni Ashley, ne bi li se sakrio od skandala pred novinarima pobjegao svojoj mami, bili su sigurni da nikoga neće zateći, no prevarili su se. Ashley je bio u kući, i to, kako tvrde policajci, u društvu kada su primili njegov poziv. Do dolaska jakih snaga pravde lopovi su pobjegli bez plijena. I dok se istraga o provali nastavlja, a Cheryl je snimljena kako se u Los Angelesu bez supruga ludo provodi s društvom koje usput okolo priča da će ona u roku od tjedan dana podnijeti zahtjev za razvod, afere njezina supruga, nogometaša Chelsea, raspliću se. Ashleyjeva plavokosa ljubavnica dobila je identitet. Riječ je o 30-godišnjoj Vicki Gough, tajnici nogometnog kluba Liverpool.

Osim s njom, Ashley je suprugu varao i s modelom Sonijom Wild kojoj je mobitelom slao svoje nage fotografije, kao i s frizerkom Aimee Walton. Par je u braku od 2006. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije