Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV I MODA IDU ZAJEDNO

Poznati izmjenjivali nježnosti u prvim redovima Dove Fashion.hr-a

veljača
Sanjin Strukić/24 sata
26.09.2009.
u 12:01

- U našem zajedničkom životu ništa se nije promijenilo otkad smo se vjenčali, i dalje po kući skupljam Marijanove prljave čarape, a on i dalje trpi moju tešku narav - rekla je Nevena Rendeli.

Zaljubljeni parovi iz javnog života okupirali su prve redove na drugoj večeri modnog događaja Dove Fashion.hr. Jelena Veljača cijelo je vrijeme svog dečka Janka Popovića Volarića čvrsto držala za ruku, a Josipa Pavičić stisnula je uz svog talijanskog zavodnika, bivšeg nogometaša Nica Bernardija.

Veljača, koja uskoro počinje uređivati televizijski kanal za žene, nije bila raspoložena za izjave o svom ljubavnom životu, a još manje njezina kolegica Zrinka Cvitešić koja je došla u društvu Ane Begić. No, zato je HTV-ova voditeljica Nevena Rendela s ponosom pokazivala vjenčani prsten kojeg joj je prije nepunih mjesec dana na Barbadosu stavio poduzetnik Marijan Bračulj.

 

- U našem zajedničkom životu ništa se nije promijenilo otkad smo se vjenčali, i dalje po kući skupljam Marijanove prljave čarape, a on i dalje trpi moju tešku narav - rekla je Nevena koja je, za razliku od prve večeri koja joj je bila radna, drugu odgledala iz vlastitog gušta, ponajprije zbog dizajnera Roberta Severa i Ivice Klarića.

Sever i Klarić bili su glavni razlog dolaska i glumice Ankice Dobrić koja je i ovoga puta prštila seksepilom u maloj crnoj haljini i visokim srebrnim čizmama. Na pitanje koje odjevne predmete preferira u slobodno vrijeme, Dobrić je kratko odgovorila:

- Da je po mome, cijelu godinu bih hodala u bikiniju i pareu! Na žalost vremenske prilike kod nas to ne dozvoljavaju, no, u svakom slučaju, volim se osjećati udobno u odjeći koju nosim. Nije mi problem prošetati se centrom grada u trenirci.

 

Prisjetiti se dana na pisti došla je Ljupa Gojić, koja je, kao i Nevena Rendeli, na reviju stigla bez pratnje supruga. Iako je već sedam mjeseci u drugom stanju, Ljupkin trudnički trbuh jedva se nazirao, a manekenka nije željela potvrditi nosi li zaista djevojčicu kako se piše po medijima. Ljupa je pokazala i svoju novu frizuru te otkrila kako se nakon 14 godina prvi put ošišala što joj dosad nije bilo dozvoljeno zbog posla. Svoju dugu smeđu kosu lijepa trudnica skratila je do ramena.

 

Koliko se vole, u prvim redovima nisu propustili pokazati ni Lejla Šehović i Tarik Filipović koji je prije revije predstavio novu liniju proizvoda za njegu kose i tijela čije je zaštitno lice, a koji su sponzori revija. Dobro raspoloženi Tarik otkrio nam je da priprema nove kazališne uloge te da ćemo ga uskoro opet gledati u zajedničkim glumačkim podvizima s dobrim prijateljem i kolegom Reneom Bitorajcem.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Azriel
Azriel
15:31 26.09.2009.

obzirom da je ova \"vijest\" na prvoj trani, jednostavno moram pitati a tko su pak ovi???

SC
Scroog
02:45 22.12.2009.

neki nepoznati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije