Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZALA PRAVI NAČIN

Pogrešno ste nanosili šampon za suho pranje kose: Evo što biste trebali napraviti

Tik Tok
18.05.2022.
u 07:00

Ako ga koristite ispravno vaša kosa i vlasište će zaista imati koristi od njega

Pranje kose i stiliziranje koje slijedi nakon toga, ponekad mogu oduzeti puno vremena i nekada to jednostavno ne stignemo uz sve obaveze. Zato posegnemo za suhim šamponom koji će nam nakratko odgoditi to naporno pranje kose. No, ispostavilo se da mnogi zapravo krivo koriste suhi šampon za pranje kose, piše The Sun.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Jedna djevojka na Tik Toku je podijelila savjet za korištenje suhog šampona kojim će vaša kosa i vlasište zaista imati koristi od tog proizvoda. U videu je demonstrirala da bi kosu trebalo podići prema gore i prskati suhi šampon s određene udaljenosti od korijena, pomičući bočicu šampona naprijed-natrag. Ona prska prednji dio korijena, a zatim vrh korijena, i to ponavlja s obje strane. Nakon toga provuče prste kroz kosu i otrese je iz korijena. 

Kratki video do sad je skupio šest milijuna pregleda i nekoliko tisuća komentara, a korisnici društvene mreže u komentarima su podijelili svoja mišljenja. Nekoliko njih dodalo je i svoje savjete. 

 

@kelseygriffinn

since it’s Wednesday which I’m assuming is a dry shampoo day for most of my ladies

♬ Material Girl - Madonna

- Poprskajte ga po kosi prije spavanja, tako ćete mu dati vremena da upije više ulja - napisao je jedan od korisnika s dodatnim savjetom.

- Odličan trik! - dodao je drugi.

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije