Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

Pitala stručnjakinju: 'Hoće li mi seks s oženjenim prijateljem pomoći da prestanem biti tužna?'

shutterstock
29.03.2021.
u 20:58

Rekao joj je da to neće utjecati na njihovo prijateljstvo, ali ona se boji da će izgubiti svoje prijatelje i upropastiti njihov brak.

- Oženjen prijatelj pitao me zanima li me seks bez obveza. Ostala sam udovica prije dvije godine i stvarno mi nedostaje intima i bliskost, tako da sam u pravom iskušenju. Žudim za ljubavlju, ali znam da moj suprug ne bi želio da tako brzo nađem nekoga drugog, iako se nadam da bi bio sretan da je to njegov prijatelj - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Iako je on oženjen, želi seks s njom kako bi ispunio svoje seksualne potrebe. Rekao joj je da to neće utjecati na njihovo prijateljstvo, ali ona se boji da će izgubiti svoje prijatelje i upropastiti njihov brak.

- Ima ženu pa nema razloga zašto bi predložio seks s vama. Recite mu da cijenite njegovu potporu, ali prijatelji nemaju seks jer to pomuti svakakve granice i završi povrijeđenim osjećajima. Život vašeg supruga je završio, ali vaš nije. Zaslužujete ponovno pronaći sreću, ali klonite se svog prijatelja - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Što ne ostavljati blizu djece? Stručnjaci objavili popis!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
18:38 30.03.2021.

Nece imat ces velike probleme

Avatar drug Joža
drug Joža
23:01 29.03.2021.

Pa to je samo sex...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije