Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast!

Ovo morate vidjeti: Grafička dizajnerica od hrane radi prava umjetnička djela!

@demealprepper/Instagram
26.10.2021.
u 10:23

Za jedno jelo potrebno joj je otprilike 2 do 4 sata, ovisno o tome koliko je zahtjevno.

Kreativna mama iz Belgije, Jolanda Stokkermans, oduševljava pratitelje na Instagramu umjetničkim djelima koje radi - od hrane!

Ova 53-godišnja grafička dizajnerica odlučila je svoju kreativnu stranu upotrijebiti i u slobodno vrijeme, tijekom kuhanja, a glavna motivacija za stvaranje čuda na tanjuru bila su joj djeca. Kako bi uživali u hrani i sve pojeli, Jolanda je počela stvarati razne životinje, oblike, pa čak i neke zvijezde poput Fride Kahlo i Freddyja Mercuryja.

"Kada sam pokrenula profil na Instagramu, De Meal Prepper, imala sam ideju kreirati brza jela koja mogu pripremati ljudi u žurbi i obitelji. Tražila sam recepte i dobre fotografije po internetu, a onda sam odlučila uzeti stvar u svoje ruke i sama stvarati vizualno lijepa jela. Od prosječnog ukrašavanja došla sam do životinja, portreta, cvijeća... Djeca su me, priznajem, nagovorila da objavljujem fotografije", rekla je za Bored Pandu.

Uredio dom u retro stilu: "Devedesete su imale savršenu ravnotežu"

Za jedno jelo potrebno joj je otprilike 2 do 4 sata, ovisno o tome koliko je zahtjevno.

Teško joj je, kaže, izabrati najdraže djelo koje je do sada napravila, ali s obzirom na trud koji je uložila u njih, bili bi to jednorog, lav, zebra i bijeli tigar.

Pogledajte i kako profesorica povijesti radi umjetnička djela - od kruha!

1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije