Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupit će vlagu

Počinje sezona zamagljenih stakala na automobilu: Ova dva predmeta skratit će vam muke čišćenja

shutterstock
26.10.2021.
u 06:56

Trik s čarapom je, kažu stručnjaci, dugoročno rješenje

Svima nam je poznata ona situacija u hladnijim danima kada trebamo krenuti na posao, a stakla na automobilu su zamagljena pa ne možemo voziti. Kašnjenje je zagarantirano jer treba prvo očistiti prozore i uključiti grijanje da se odmagle, ali kako piše Automobili.hr., postoji trajno rješenje ovog problema uz pomoć običnog pijeska za mačji zahod.

U jednu čarapu stavite kvalitetan pijesak, tj. kvalitetan silica gel za mačke, ali ne do vrha. Nakon toga je zavežite i umetnite u drugu čarapu. Tako ''zapakiranu'' čarapu smjestite bilo gdje u kabini automobila kako bi mogla povući svu vlagu iz njega. 

Genijalan način da sami lako očistite sjedala u autu

1/7

Vrata od automobila trebali bi otvarati desnom, a ne lijevom rukom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
08:43 30.10.2021.

Prvo moram izvaditi pare iz čarapa

MO
montello
12:55 26.10.2021.

trebat ce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije