Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Očistite mrlje od kamenca na slavini samo jednim proizvodom koji zasigurno imate u kuhinji

shutterstock
28.07.2020.
u 07:00

Čišćenje nije lak zadatak, a katkada samo jedna sitnica može uništiti izgled kućanstva.

Iako sudoper svakodnevno čistimo od kamenca i ostataka hrane, teško je održavati sjajnu i čistu slavinu. Na slavini se stalno skuplja voda i ostavlja kamenac te grozne mrlje, ali u rješavanju ovog problema pomoći će vam jedan jednostavan trik. Kako bi slavina u sudoperu uvijek bila sjajna, trebate samo papir za pečenje, prenosi Life Hacker.

Sljedeći put kada ćete čistiti svoj sudoper, nakon čišćenja slavinu "premažite" papirom za pečenje. Stručnjaci iz tvrtke Creek Line sugerirali su ovaj mali trik nakon što su primijetili kako se brzo vodene mrlje skupljaju na slavinama. Voštani papir ima malo teksture koja može pomoći pri uklanjanju vodenih mrlja koje propustimo očistiti, a vosak će pomoći da se neko vrijeme odbijaju od slavine.

Ako ne želite kupiti voštani papir samo za poliranje slavina, ne brinite! Možete ga koristiti i za čišćenje vrtnih alata, pa čak i za olakšavanje vješanja slika. Možete ga koristiti i za zamatanje hrane.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije