Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čisti svu masnoću

U grupi za čišćenje podijelila odličan trik za očistiti pećnicu uz samo jedan proizvod

shutterstock
23.07.2020.
u 07:00

Uz to što su učinkovite za čišćenje pećnice, njima možete očistiti gotovo cijelo kućanstvo.

Možemo sa sigurnošću reći da je čišćenje pećnice najvjerojatnije najizazovnija i najomraženija stvar u domaćinstvu. No jedna mama tvrdi da je pronašla način za čišćenje bez komplikacija koji ne uključuje nikakve redovite proizvode za čišćenje - samo nekoliko dječjih vlažnih maramica, prenosi The Sun.

Ova majka ostala je oduševljena trikom koji je pronašla na internetu, a nije mogla vjerovati ni koliko su stvarno odlični rezultati. Njezina pećnica bila je toliko čista da je odlučila prestati koristiti sredstva za čišćenje, već će samo koristiti dječje vlažne maramice. 

Svoje rezultate podijelila je i u Facebook grupi za čišćenje napisavši: ‘Upravi sam napravila pečenu janjetinu u pećnici i odlučila sam iskoristiti dječje vlažne maramice kako bi se riješila nakupina masnoće prije samog čišćenja. Ne mogu vjerovati koliko su odlični rezultati. Nema više sredstva za čišćenje nakon ovih maramica.’ Uz to podijelila je i fotografije maramica koje su bile u potpunosti crne i pune masnoće koju je očistila iz pećnice. 

Foto: Daniel Pavlić

Ostali članovi grupe bili su podjednako iznenađeni rezultatima, ali mnogi nisu bili nimalo iznenađeni snagom čišćenja vlažnih maramica. - Moja djeca imaju 4 i 6 godina i koristim maramice za sve - podijelila je jedna mama. - Koristim ove maramice za čišćenje svoje kuhinje! Pogotovo vrata ormara, frižidera i perilice posuđa. Ne ostavljaju tragove! - glasio je jedan komentar. -  Uvijek sam koristila dječje maramice, od čišćenja odjeće do pločica i uvijek sam se čudila kako su ove maramice namijenjene bebama lijepe meke i osjetljive kože - otkrila je jedna majka.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao veliku raspravu:

Komentara 2

BA
bajos
11:14 23.07.2020.

Najbolje i najbrže za čišćenje pećnice ali i stakla na kaminima,pećima je permetal.

BE
Bela
09:19 23.07.2020.

Idealno za imati uvijek čistu pećnicu: ne koristiti je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije