Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Novi trend na TikToku: Korisnici za desert rade - Oreo sushi

TikTok
16.06.2021.
u 07:00

Video korisnice koja je objavila recept prikupio je gotovo 675 tisuća lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni ovim desertom

Tijekom protekle godine na društvenim mrežama pojavljivali su se razni novi i zanimljivi recepti, uključujući i feta tjesteninu te Dalgona kavu, ali sada je nova slastica zaludjela korisnike TikToka.

Naime, kako piše Metro, ljudi sada prave vlastiti Oreo sushi, dekonstruirajući popularnu poslasticu i pretvarajući je u desert nadahnut Japanom. Najbolji dio svega je što su potrebna samo dva sastojka kako bi se napravio - Oreo keksi i mlijeko.

Korisnica TikToka @siennasweets_ u jednom od svojih videa pokazuje kako napraviti ovaj recept kod kuće.

@siennasweets_

#oreosushi #oreodesserts #fyp #oreodessertrecipe #chocolatefood #pleasemakethisvirall #easyrecipesforkids

♬ original sound - Adam Wright

Prvo što trebate napraviti je iz Oreo keksa ukloniti svu kremu, a zatim kekse zdrobiti i dodati im toliko mlijeka da se stvori krema poput paste.

Nakon toga tu kremu razvaljajte između dvoje prozirne folije, a ona dodajte kremu od keksi na vrh te ponovno razvaljajte. Plastičnom folijom umotajte kreme u oblik rolade, a zatim režite na veličinu sushija.

Za još slađi desert, Oreo sushi možete umočiti u čokoladni umak, kao što to radi i @siennasweets_ u svom videu.

Njezin video prikupio je gotovo 675 tisuća lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni ovim desertom. “Ovo je jedini sushi koji ću jesti”, komentirala je jedna korisnica, dok se drugi korisnik nadovezao: “Ovakav sushi volim.”

Muesli, keksi, čokolade, tjestenine... Možemo li profitirati od konoplje?

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije