Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJAO PRATITELJE

Šprajc pokazao kako je proveo nedjeljno popodne: 'Koji si ti car'

Zoran Šprajc
Foto: Instagram
1/7
14.06.2021.
u 17:55

"Pasje popodne. Taman sam nešto htio reći kad me uhvatilo..." napisao je Zoran te dodao "dremka". "Koji si ti car", poručio mu je jedan pratitelj, a drugi mu je napisao: "Bolje spavaj jer kad vježbaš odma ti se nekaj dogodi. Ovako si najsigurniji".

Zoran Šprajc, urednik i voditelj RTL Direkta, na Instagramu je pokazao kako je proveo nedjelju. Šprajca je uhvatila fjaka pa je zaspao na sofi. 

"Pasje popodne. Taman sam nešto htio reći kad me uhvatilo..." napisao je Zoran te dodao "dremka". 
"Koji si ti car", poručio mu je jedan pratitelj, a drugi mu je napisao: "Bolje spavaj jer kad vježbaš odma ti se nekaj dogodi. Ovako si najsigurniji".

Foto: Hrvatski hrvački savez
Zorana Šprajca od sredine svibnja nismo vidjeli u voditeljskoj poziciji RTL Direkta, a razlog tome je ovaj put slomljena ruka. Gips na ruci zaradio je baš uoči prvog kruga lokalnih izbora i tada se na svoj način našalio na Instagramu: 

– Evo, mene politika baš neće, uoči svakih izbora neka zdravstvena nevolja. Zadnji put je bio infarkt, sada je slomljena ruka. Doduše, bolje slomljena ruka nego infarkt, ruke brže zacijele nego srce – napisao je voditelj i urednik RTL Direkta. 

- Nakon što sam u zadnjih godinu i po temeljito upoznao KB Dubravu pa potom Merkur, a ovih dana i Traumu, postavlja se pitanje koja je bolnička institucija moja sljedeća destinacija... Vrapče mi se čini kao logični izbor.  Al' gdje god bio, bez brata Enisa Bešlagića nigdje ne bih bio. Hvala dr. Vlahoviću koji me zakrpao i dr. Miletić koja me probudila, napisao je Šprajc na Instagramu.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 – Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
22:54 14.06.2021.

Mogu mislit kakav je mentalni sklop "pratitelja" koji je sav ushićen na viđeno napisao "Koji si ti car!" Grozota

AA
Aabbcc11
22:11 14.06.2021.

E pa muka mi ja kad ga vidim.

HR
hrvoje367
19:06 14.06.2021.

A jesam se sad pokebal,aaaa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije