Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOSTAVNO

Ne možete skinuti prsten? Ovaj trik bi vam uvelike mogao pomoći!

Skidanje prstena
Foto: Shutterestock
1/2
24.06.2019.
u 07:00

Za čas posla: Sve što vam treba jest elastični povez i pinceta

Svi smo to prošli: pokušavate skinuti prsten prije spavanja, no jednostavno ne ide. Nakit je katkada potrebno skinuti: prilikom provjere na aerodromu, prije operacije ili nas jednostavno počinje smetati. No postoji jednostavan trik koji će vam pomoći da skinete prsten bez problema! Sve što vam treba jest elastični povez, piše Tips and Tricks.

Zavežite ga oko prsta, sasvim pri vrhu, a zatim ga krenite spuštati prema dolje. Kada dosegnete prsten, trebali biste provući povez kroz prsten s pomoću pincete. Primijetit ćete da će se prsten pomaknuti zajedno s povezom prema gore. Tako ćete lako skinuti zaglavljen prsten, a sve možete pogledati i u detaljno objašnjenom videu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije