Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks je obavezan?

Djevojka nakon prvog spoja napala muškarca jer ništa nije pokušao: 'Jesi ti gay ili što?!'

Dopisivanje
Shutterstock
15.03.2023.
u 14:30

Anonimna je žena 'poludjela' nakon spoja na kojem se očito ništa nije dogodilo, a njemu je prigovorila i to što 'nije ništa pokušao', a ona se satima spremala i brijala noge...

Muškarcu s kojim je večerala djevojka je tako poslala čitav niz uvredljivih poruka, a zapanjilo ga je i njeno inzistiranje na tome da nešto s njime "nije u redu jer nije htio seks".

On je poruke objavio online, što je pokrenulo lavinu komentara, a najviše kritika na njen račun da "uopće nije dama" te da je ne bi nikad više trebao kontaktirati i biti sretan što je na vrijeme uočio da nešto nije u redu s njom.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

Dopisivanje
1/15

Ona: Mogu li te nešto pitati?
On: Da
Ona: Zašto se nismo jučer seksali?
On: Zapravo ne znam. Nisam bio baš raspoložen. Je li to tako loše?
Ona: Pa, pomalo me razljutilo, jer mi je trebalo dobra dva sata da obrijem noge i depiliram što sve ne. Ustvari mi je baš super što sam potratila dva sata spremajući se za ništa.

"Nisi baš bio raspoložen?" Mislim, O.K.? Pa ja sam bila? Doslovno sam ti davala migove za to cijelu večer, trudila se...
On: Jednostavno nisam htio. Žao mi je zbog toga. LOL.
On: U čemu je tako velika stvar? Pa to je samo seks.
Ona: Velika stvar je to što sam ja željela, i trebao si se seksati sa mnom. Jesi li ti je*eno gay ili nešto? Je li to razlog zbog kojeg nismo?


On: Nisam gay. Samo nisam htio. Moj je izbor da odlučim tako. Preboli to.
Ona: Problem je što sam potratila dva sata. O.K., zaj*i to - cijelu sam se večer trudila poseksati s tobom, a ti jednostavno "nisi bio raspoložen". U čemu je problem? Jesi li zapravo gay ili lažeš? Jesam li ja tako je*eno ružna? Nije tako teško izvaditi ga i napraviti to... Je li ti polomljen? Ne? O.K. u čemu je zapravo problem?
On: Ne, ti si privlačna.. Naprosto nisam htio. Nisam gay, trebaš se smiriti. Koji ti je vrag? Mislio sam da smo si dobri, ali izgleda da nismo. Ne znači ne. Ne treba mi razlog.

Ona: U redu, ne znači ne kad ja to kažem, no ja sam rekla da. Je li ti penis mali? Daj mi pravi razlog.
On: Dobro sam obdaren, ali nije da te se to tiče. Slušaj, ne trebam razloge.
Ona: U redu i dalje ne razumijem stvaran razlog zašto? Ja sam htjela, potratila sam svoje vrijeme, davala ti do znanja..., prenosi 24sata.

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doberdedec
16:10 18.03.2023.

Bravo mala, ti si za moju kuću.

Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
19:02 15.03.2023.

Ponovo neki prepisan clanak iz UK :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije