Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTI STIGLI

Na temeljima Laguna Parka niknuo luksuzni resort

19.07.2018.
u 15:52

Osoblje je na visokoj razini, a pogled prekrasana i danju i noću!, kaže gost iz Njemačke

Na temeljima starog porečkog Laguna Parka niknuo je Park Resort, koji otprije koji dan prima goste. Preobrazba hotela, apartmana i vila stajala je 35 milijuna eura i jedna je od najvećih investicija Plave Lagune. Inače, Hotel Park Plava Laguna ima 309 smještajnih jedinica, soba i apartmana, koji mogu primiti oko tisuću gostiju.Tijekom radova izgrađen je i bazenski kompleks s relaks bazenom za odrasle, te vodenim atrakcijama, bazenima, toboganima za djecu.

Gosti vila užiivaju, pak, u zasebnom bazenu od 230 četvornih metara, Iz Plave lagune ističu kako se radi o najvećoj investiciji Plave Lagune u novijoj povijesti, a prvi gosti već naveliko uživaju.

- Bazen za djecu je fantastičan, uživamo u sjajnom pogledu na more iz apartmana, osoblje je ljubazno, odličan omjer cijene i kvalitete - kazala je Christine iz Austrije. Zadovoljan je i Lucas iz Njemačke:

- Smjestili smo se u jednoj od vila s gotovo privatnim bazenom. Osoblje je na visokoj razini, a pogled prekrasan i danju i noću!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije