Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašla svoju sreću

Majka četvero djece nakon razvoda postala Playboy manekenka: 'Tako sam uspjela vratiti samopouzdanje'

Facebook
15.10.2020.
u 16:30

Nije bila sretna u svom braku te je odlučila napraviti nešto za sebe - vratila se staroj karijeri.

Fiona Hollingsworth (37) iz Evershama u državi Worcestershire kaže da joj se vratilo samopouzdanje otkako je postala slobodna. Upoznala je svog bivšeg supruga i udala se već u 21. godini, a ubrzo je i rodila četvero djece. Nakon toga nije više imala vremena baviti se manekenstvom, prenosi Daily Mail.

Međutim, nakon što je zatražila razvod u listopadu 2019., prijavila se za natjecanje u kupaćim kostimima gdje ju je primijetio skaut iz Playboya. Fiona sada želi inspirirati druge mame da shvate kako nikada nije kasno za ostvarenje snova.

Foto: Daniel Pavlić

- Nakon razvoda prošlog listopada bila sam stvarno motivirana da se vratim u manekenstvo, prijavila sam se za Miss kupaćih kostima u ožujku ove godine, dva tjedna prije nego što smo ušli u karantenu. Tu me je primijetio čovjek iz Playboya i uzeo moje podatke. Od tada sam se pojavila na nekoliko naslovnica - otkrila je Fiona. 

Uz to što je započela novu karijeru, podvrgnula se i nekim plastičnim operacijama. Već s 18 godina operirala je grudi i nos, pa je sada korigirala neke druge dijelove - i potrošila gotovo 85 tisuća kuna. Kaže da je njezin izgled sada važniji nego ikad i da uspijeva zadržati svoj mladolik izgled zahvaljujući redovnom botoksu i punilima.

Foto: Daniel Pavlić

- Odlazim na puno tretmana za uljepšavanje. U usnama i obrazima imam botoks i filere. Svakih nekoliko mjeseci na sve korekcije potrošim oko četiri tisuća kuna - ispričala je. 

Fiona kaže da raspad njezinog braka prošle godine nije bio iznenađenje te da je odlučila pozitivno iskoristiti situaciju. - Nisam bila sretna u svojoj vezi i odlučila sam napraviti nešto za sebe. -

Foto: Daniel Pavlić

- Vratilo mi se samopouzdanje, pa sam se prijavila na natjecanje. Pobijedila sam u dvije kategorije, 'Model godine' i 'Bikini model godine'. Bilo je nevjerojatno, nisam mogla vjerovati. - ispričala je Fiona.

Maja Kereš, plesačica iz Rijeke, ostvarila je snove i plesala na turneji s Justinom Timberlakeom:

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
18:30 15.10.2020.

Promicanje prostitucije na dnevnoj bazi. Divno Večernji. Kada pišete o muškarcima, pišete o političarima, poslovnim ljudima i bogatim sportašima. Kada je članak o ženama, u barem 90% slučajeva, riječ je o golotinji i tjelesnom izgledu.

MO
montello
18:20 15.10.2020.

nek radi ono šta voli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije