Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vizažisti za predsjednike

Macron šokirao javnost priznanjem koliko je potrošio na šminku: Bilo je hitno!

Emmanuel Macron
Foto: INQUAM PHOTOS/REUTERS/PIXSELL
1/11
25.08.2017.
u 10:29

Iz Ureda Predsjednika priopćeno je kako je takav iznos opravdan jer su morali pozvati "vanjskog suradnika" jer je bilo hitno te da bi troškovi uljepšavanja francuskog predsjednika u idućem razdoblju trebali biti niži.

Novi francuski predsjednik Emmanuel Macron šokirao je javnost priznanjem koliko je novca morao izdvojiti za uljepšavanje tijekom svoja prva tri mjeseca boravka u Elizejskoj palači. Francuski politički tjednik le point objavio je da je francuski predsjednik dobio dva računa od vizažistice Natache M, jedan na iznos od 10 tisuća eura, a drugi na 16 tisuća eura. 

Iz Ureda Predsjednika priopćeno je kako je takav iznos opravdan jer su morali pozvati "vanjskog suradnika" jer je bilo hitno te da bi troškovi uljepšavanja francuskog predsjednika u idućem razdoblju trebali biti niži. 

Iako je javnost šokirana, činjenica je da je Macronov prethodnik, Francois Hollande, na šminku mjesečno trošio 10 tisuća eura bruto, a Nicolas Sarkozy svojeg je visažista plaćao 8.000 eura mjesečno neto.

Hollande će, čini se, ipak ostati kao najtrošniji predsjednik za vlastito uljepšavanje jer je isplatio 99.000 eura svojm osobnom frizeru koji je i primao naknadu za smještaj i za obitelj. 

Komentara 4

Avatar 2leon
2leon
11:06 25.08.2017.

Koja glupost....novac je potrosen na njegovu" mladu" zenu!

Avatar nekakav
nekakav
11:54 25.08.2017.

kakvo sad šokiranje, pa šok je uopće i izbor macrona za predsjednika, osobe totalno nepoznate široj javnosti! ali mediji i korporacije, tzv. naručitelji posla, su odradili svoje, i običan francuz je dokazao činjenicu o ispranim mozgovima naroda, ne razmišlja se više o korijenima.

KK
klara.kos.73
11:45 25.08.2017.

sigurno je u pitanju šminkerica koju je karao-umjesto one ružne babetine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije