Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekima nije žao

Ljudi otkrili najgore stvari koje su radili u ljubavnim odnosima: "Oprala sam zahod četkicom od bivšeg jer me prevario..."

Shuttershock
31.12.2020.
u 12:59

U ranim 20-ima imala sam prilično nisko mišljenje o sebi pa sam spavala s kim god sam stigla; jednom sam se čak poseksala sa konobarom za besplatnu rundu pića, napisala je jedna djevojka

Nedavno su korisnici na forumu Mumsnet otkrili neke od najgorih stvari koje su napravili u vezi ili braku. I dok neki duboko žale zbog svojih postupaka, drugi se pak ne libe priznati kako bi isto opet napravili.

- Dok sam još studirala jedan Božić nisam išla doma i nisam imala gdje biti, pa me prijateljica velikodušno pozvala da prespavam kod nje. Imala je zgodnog brata s kojim sam tu noć završila u krevetu - a da stvar bude gora, bio je zaručen - napisala je jedna djevojka, a slično su doživjele još neke pa se i druga nadovezala:

- Seksala sam se s bratovim najboljim prijateljem dok smo bili tinejdžeri. Njih dvoje su sve ove godine ostali dobri, a meni je grozno jer znam da bi, kad bi mi brat to doznao, njihovo prijateljstvo bilo gotovo - podijelila je.

 

Foto: Shuttershock
Druga je cura priznala kako u tinejdžerskim godinama 'nije bila previše izbirljiva' što se muškaraca tiče, pa piše:

- Lako bi s nekim završila u krevetu, a na kraju nisam imala ni dečka ni prijatelja pa sam čak preselila u drugi grad da sve to ostavim iza sebe. Lekcija naučena! - rekla je, a prenosi Daily Mail.  

Jedna je žena na forumu podijelila kako se bivšem dečku osvetila za varanje: tako da je 'očistila zahodsku školjku s njegovom četkicom za zube!'

- Nije najgora stvar koju nekom možeš napraviti, ali mi to sjećanje uvijek izmami osmjeh - priznala je, a druga je rekla kako žali što je kao mlada bila 'jako promiskuitetna'.

- U ranim 20-ima imala sam prilično nisko mišljenje o sebi pa sam spavala s kim god sam stigla; jednom sam se čak poseksala sa konobarom za besplatnu rundu pića - piše ona.

Požari, pandemija, Trump i Brexit... Film o godini luđoj od fikcije

1/2

Među priznanjima na forumu našle su se i neke cimerske svađe, pa jedan muškarac kaže:

- Cimer i ja smo drugom cimeru provalili u sobu i ispremještali sve stvari, počeli smo 'suptilno', micanjem cipela i nekih olovaka, a kulminiralo je dva tjedan kasnije sa hrpom bačenih stvari i stolicama na njegovom krevetu - piše on, a sve to jer su bili ljuti na cimera što ne kupuje svoj toaletni papir. 

Drugi je otkrio kako je u mladosti imao prijateljicu koja je u vrtu imala prekrasne tulipane koje je obožavala, no on bi, kaže, svaki put kad bi išao doma nogom zapeo za njih pa je, priznaje, svakom cvijetu 'otkinuo glavu'.

- I danas, 45 godina kasnije, osjećam se loše zbog toga - priznao je.

Ove dvije prijateljice postale su viralni hit: Pokazale su kako stil nema veze s konfekcijskim brojem!

Ove dvije prijateljice postale su viralni hit: Pokazale su kako stil nema veze s konfekcijskim brojem!

Ove dvije prijateljice postale su viralni hit: Pokazale su kako stil nema veze s konfekcijskim brojem!

Objavljuje Večernji list u Ponedjeljak, 11. svibnja 2020.

Komentara 1

MO
montello
18:26 01.01.2021.

klasika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije