Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Lidl je „Official Fresh Food Partner“ Eura 2020

Dugogodišnji partner Hrvatskog rukometnog saveza Lidl Hrvatska snažno će bodriti Kauboje i na ovogodišnjem europskom prvenstvu
09. siječnja 2020. u 11:08 45 prikaza
Lidl
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Lidl u siječnju postaje međunarodni partner muškog Europskog rukometnog prvenstva EURO 2020. Od 2017. godine, Lidl je već po četvrti put Official Fresh Food Partner rukometnih europskih i svjetskih prvenstava. Što se tiče Lidla Hrvatska, on je pak prošle godine produljio svoje partnerstvo s Hrvatskim rukometnim savezom i podršku Kaubojima. Hrvatski rukometni savez i Lidl Hrvatska surađuju još od 2017. godine.

Lidl | Autor : Promo Foto: Promo

Lidl se raduje svojoj međunarodnoj ulozi Official Fresh Food Partnera muškog EURA 2020, kao i prilici da i na ovaj način prezentira svježinu i kvalitetu svojih namirnica pri opskrbi voćem svih igrača, službenih osoba, sudaca i volontera tijekom prvenstva. Međunarodno partnerstvo s Europskim rukometnim prvenstvom EURO 2020, kao i lokalna podrška Hrvatskom rukometnom savezu, nastavak su Lidlove podrške i poticanja sporta te uravnotežene prehrane uz kretanje i zdravi način života.

Lidl | Autor : Promo Foto: Promo

Izuzetno nas veseli što nastavljamo s podrškom Hrvatskom rukometnom savezu i Kaubojima u njihovim novim izazovima. Angažirani smo u rukometu jer taj sport savršeno odgovara našoj dinamici – kao i u rukometu, timski rad je ključ i našeg uspjeha. Nestrpljivo iščekujemo EURO 2020, Lidl će biti veliki navijač naše reprezentacije!“, ističe Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska.

Indira Levak
dodjela MAC nagrade
Srpski mediji raspisali se o Indiri: 'Pojavila se gotovo gola, sve oči su bile na njoj'
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme