Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Kuhar otkrio jednostavan trik kako da pečena piletina uvijek ispadne savršeno hrskava

Piletina
Shutterstock
01.03.2022.
u 07:00

- Nakon što ju zalijete kipućom vodom, piletina ne može biti 'gnjecava' - poručio je chef.

Mnogi će se složiti da dobra pečena piletina mora imati hrskavu koricu pa je jedan kuhar iz Chicaga odlučio s pratiteljima podijeliti kako mu to svaki put uspije.

Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad?

Piletina
1/6

Njegov je jednostavan trik brzo postao viralan, uglavnom jer ne zahtjeva nikakve posebne sastojke ili začine; i treba vam samo nekoliko sekundi.

Na svom je profilu m_yasin24 objasnio da je sve što trebate za savršeno hrskavu piletinu kipuća voda.

@m_yasin24 Wow it’s been a whole year 🙏🏼 thank you all! #viral #washyourchicken #dontwashyourchicken #fyp #easyrecipes #humbled ♬ original sound - Valentina Trovato

- Kipuća voda zateže kožu piletine i tako ju čini hrskavom... - rekao je u videu i pokazao kako na pileće batke prije nego ih stavi u pećnicu izlijeva tek prokuhanu vodu.

- Nakon što ju zalijete vrućom vodom, piletina ne može biti 'gnjecava' - poručio je chef.

- Stvarno djeluje, hvala! - poručili su mu pratitelji, a njegov je jednostavan savjet sakupio nevjerojatnih 7,8 milijuna lajkova, prenosi The Sun.

Kuhar pokazao kako najjednostavnije izvaditi sjemenku iz avokada!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije