Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Kreativna majka napravila fotelje i tabure od starih automobilskih guma

Facebook
14.05.2020.
u 15:30

Preuređenje doma uvijek je težak posao, ali ova snalažljiva majka sama je napravila svoj vrtni namještaj i olakšala si posao.

Uređenje kuće može biti dosta skup posao, ali ako sve budete radili sami, uštedjet ćete veliku količinu novca. Jedna snalažljiva majka iskoristila je stare automobilske gume kako bi napravila vrtni namještaj, sve u samo nekoliko koraka, prenosi metro.co.uk.

Od automobilskih guma napravila je stolić, naslon za noge i tabure, a sve je podijelila u Facebook grupi DIY On A Budget UK. “Ako netko želi novi namještaj, samo iskoristite stare automobilske gume. Ja sam napravila stolić, tabure i naslon za noge”, napisala je u svojoj objavi te podijelila kako je sve napravila.

Za stolić uzela je cijelu automobilsku gumu te ju prekrila sivim koncem, kako bi odgovarao uz ostatak namještaja. Zatim je uzela još jednu gumu, prerezala je na pola te zalijepila za prvu gumu kako bi dobila postolje. Na vrh je zalijepila staro staklo koje je dobila od prijatelja.

Foto: Daniel Pavlić

Za naslon za noge uzela je još jednu cijelu gumu i prekrila je tkaninom. S jedne strane gume stavila je drvo, koje je prekrilo rupu, te četiri drvene noge.

Foto: Daniel Pavlić

Za tabure, jednostavno je gumu prekrila tkaninom te sama napravila mali jastuk koji se nalazi na tabureu. Sve to napravila je uz pomoć automobilskih guma koje su bile previše istrošene kako bi se koristile na automobilu.

Foto: Daniel Pavlić

Pogledajte što sve možete kupiti u second hand dućanu za samo 40 kuna:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije