Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi otac

Košarkašu Marku Jariću kći Valentina odmah osvojila srce

Adriana Lima
goran jakus/pixsell
24.11.2009.
u 16:40

Marko je bio na porodu uz svoju suprugu, brazilsku manekenku Adrianu Limu i taj osjećaj kao i očinstvo ne može usporediti s nijednim uspjehom ni osvojenom medaljom.

Srbijanski košarkaš Marko Jarić u intervjuu za srbijanski tjednik priznao je da je i deset dana nakon što je postao otac malene Valentine i dalje u “emotivnom kaosu”. Košarkaš je skupio hrabrost i tijekom porođajnih muka bio uz svoju suprugu, lijepu brazilsku manekenku Adrianu Limu.

– Nevjerojatno sam se osjećao. To je neopisiv koktel emocija. Prije nego što je Adriana rodila, prijatelji su mi govorili da je biti na porođaju nevjerojatan osjećaj, ali to se ne može opisati dok se ne doživi – uzbuđeno je ispričao mladi otac, uvjeren kako će malena biti lijepa na mamu Adrianu.

Roditelji su odlučili svojoj prinovi dati međunarodno ime, a krstit će je najprije u pravoslavnoj, a onda i u katoličkoj crkvi ako to Adriana bude htjela.

– Čim se rodila, Valentina mi je kupila srce – priznao je Marko i dodao da se ni jedna medalja ne može mjeriti s ulogom tate.

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:26 24.11.2009.

Koji glupan od novinara: Krstit ce se prvo u pravoslavnoj onda u katolickoj crkvi.Da li se ce se to zvvati krstenje ili prekrst?Kada je netko jednom krsten u krscana to vazi zauvijek.Mozda je novinar potomak nekoga od poznatih \"koji su davno prekrstavali\" pa misli da se to moze i u 21 stoljecu.Ako je zelja roditelja da se krsti sto bi bilo i normalno po ocu u pravoslavnoj crkvi koja je svrha i tzv.drugog krstenja.

OB
-obrisani-
17:05 24.11.2009.

I Adriana je sada Prvoslavka, nije više katolkinja !

OB
-obrisani-
18:55 24.11.2009.

Ovaj aciide ce sigurno biti kum ako dobiju sina!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije