Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključno za prevenciju bolesti

Kontrola krvnog tlaka i kod kuće

mjerenje tlaka
01.12.2014.
u 17:00

OMRON digitalni tlakomjeri uvoznika Medikor d.o.o. omogućuju precizno praćenje vrijednosti krvnog tlaka i srčanog pulsa

Mjerenje krvnog tlaka kod kuće jedna je od ključnih metoda u prevenciji kardiovaskularnih bolesti jer bolje predviđa rizik od kardiovaskularnih događaja od ordinacijski izmjerenih vrijednosti s obzirom na to da nema utjecaja bijele kute i lakše se ponavljaju mjerenja.

Nedavno održani simpozij "Kontrola krvnog tlaka – ključan čimbenik u prevenciji kardiovaskularnih bolesti" u organizaciji Medikora okupio je niz stručnjaka iz područja kardiovaskularnih bolesti koji naglašavaju da redovito mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa pomaže u boljim kliničkim ishodima te važnostima mjerenja krvnog tlaka na svim razinama zdravstvene zaštite.

>> Održan prvi simpozij Kontrola krvnog tlaka – ključni čimbenik u prevenciji kardiovaskularnih bolesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije