Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunska kvaliteta

Kako do maštovitih ideja za božićne poklone?

Kako do maštovitih ideja za božićne poklone?
Foto: Promo
1/6
17.11.2017.
u 08:53

Originalne ideje za poklone potražite u Bla&Bla katalogu i iznenadite sve maštom upakiranom u neodoljive kombinacije poslovnih poklona za blagdansko darivanje

Bla&Bla poslovni pokloni tu su da poklanjanje za Božić ne bude dosadno. Cure iz Bla&Bla tima čitavu godinu marljivo obilaze sajmove i obiteljska gospodarstva, spajaju kvalitetne domaće proizvode u čaroliju aroma i okusa, a sve kako bi za vas pripremile božićni poklon koji će se pamtiti. Tako su i fotografije za ovogodišnji Bla&Bla katalog snimile u dolini Gacke kako bi još vjernije ispričale priču o kvaliteti autohtonih hrvatskih proizvoda.

Foto: Promo

U Bla&Bla poklon paketu ništa nije slučajno već je plod dugotrajnog rada i istraživanja, savjetovanja sa stručnjacima, enolozima, gurmanima i dizajnerima.

Svi proizvodi su vrhunske kvalitete, a gotovo sva vina nose oznake zemljopisnog podrijetla.

Zavirimo li u Kadulju, Konoplju, Koprivu, Medvjeđi luk ili Crnu Bazgu, otkrit ćemo da ljekovitost ne pripada samo travama već se može pronaći i u savršenim kombinacijama okusa koji jamče opuštene trenutke i radost darivanja.

Foto: Promo

Cure iz Bla&Bla pazile su da sve hrvatske regije pronađu svoje mjesto pod mirisnim nazivom nekog od paketa. Okusite Istru sa svježim dahom Matičnjaka - biljke koja vraća radost života. Esencija života je u punoj aromi Muškata Momjanskog iz podruma vinarije Kozlović čija je zlatna boja u savršenom skladu sa slatkim notama meda Appia iz Središnje Istre te kakao keksima s okusom bijelog tartufa.

Foto: Promo

Bogatstvo Hrvatske leži u plodnim vinogradima čije slatke kapi božanskih nektara Bla&Bla donosi na naš blagdanski stol. Nitko na svijetu, osim vrsnih domaćih vinara, ne može proizvesti vina poput Terana, pažljivo položenog u poklon paket Korijander, ili Dingača, kojeg ćemo otkriti u iscjeljujućem zagrljaju Gaveza. Cure iz Bla&Bla otkrile su da Hrvatska broji čak 130 autohtonih sorti. U intenzivnom uzgoju danas ih je tek dvadesetak i one su uspjele odabrati one najfinije među njima. Tako je tu svoje mjesto našao i Škrlet, jedna od rijetkih kontinentalnih sorti za koju enolozi sa sigurnošću mogu reći da je autohtona.

Foto: Promo

Raznolikost domaćih proizvoda vrhunske kvalitete ide puno dalje od autohtonih vina pa ćemo tako u Bla&Bla poslovnim poklonima pronaći i domaća craft piva, likere, rakije, pjenušac, suhomesnate proizvode i sireve, kozmetiku, slastice, zanimljive uporabne predmete od maslinovog drva i razne druge delicije.

Foto: Promo

I zato nemamo razloga za brigu ako smo bez ideje što pokloniti za Božić. Zavirimo u Bla&Bla katalog i uživajmo u putovanju kroz nasade ljekovitog bilja gdje rastu pokloni koji očaravaju i oduševljavaju baš svakoga!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije