Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jedinstveno zdravstveno osiguranje u Hrvatskoj - Osiguranje 23 teške bolesti!

Merkur osiguranje
Foto: Merkur osiguranje
PR
Autor
PR članak
30.03.2014.
u 08:15

Broj osoba izloženih teškim bolestima se svake godine povećava. Potrebno liječenje je vrlo skupo, a oporavak dugotrajan s čestom potrebom za rehabilitacijom. Lijekovi, kvalitetna terapija i druga pomagala iziskuju velike troškove za oboljelog i njegovu obitelj.

U takvim teškim trenutcima polica Zdravstvenog osiguranja teških bolesti može biti pomoć i put ka ozdravljenju i najbolje rješenje za brz oporavak.

U slučaju da osiguranik oboli od jedne od osigurane 23 teške bolesti, isplaćuje mu se ugovorena osigurana svota. Premiju osiguranja u tom slučaju više ne plaća, a i dalje je osiguran od ostalih teških bolesti sve do isteka osiguranja. 

Uz Program Osiguranja 23 teške bolesti klijentima preporučamo i program Osiguranja bolničke dnevnice te program preventive zdravlja Merkur Privatklasse. Kroz tako zaokruženu paletu proizvoda MERKUR PRIVATNA SKRB omogućavamo klijentima cjelokupnu zaštitu- podršku za uspješno liječenje, ali i pomoć da na vrijeme dijagnostiricaju i riješe svoj zdravstveni problem.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?