Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donacijski program

Jana 'Voda s porukom' pomaže i dalje, prijavite vaše humanitarne projekte

Jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
1/3
20.02.2015.
u 12:22

Humanitarno djelovanje Jane „Vode s porukom“ nastavlja se putem web stranice, a sve udruge i neprofitne organizacije mogu prijaviti svoje projekte od 20. veljače do 20. ožujka.

Vođena uspješnom kampanjom koja je trajala od listopada 2013. godine, pa sve do kraja 2014. godine, Jana ‘Voda s porukom’ nastavlja lijepu i uspješnu humanitarnu priču.

Naime i u 2015. godini sve udruge i neprofitne organizacije imaju mogućnost prijaviti projekte za koje vjeruju da će upravo uz pomoć Jana ‘Voda s porukom’ humanitarnog djelovanja ostvariti svoje ciljeve, planove i pozitivne promijene unutar svoje organizacije, ali i društva.

Dok je u 2014. godini Jana ‘Voda s porukom’ obuhvatila 37 udruga i pojedinaca, stroži kriteriji omogućit će u 2015. samo najbolje organiziranim udrugama, zakladama, društvima i pravnim osobama te onima s najvjernijim prikazom svoga projekta da se uključe u  ovogodišnju humanitarnu priču Jane ‘Vode s porukom’. 

Ovogodišnjim natječajem bit će odabrana četiri velika projekta po točno određenim i definiranim pravilima. Prijavnica za  HUMANITARNE PROJEKTE – 2015. dostupna je na web stranicama dok će sam natječaj trajati do 20. ožujka.

U ovogodišnjem natječaju određene su četiri kategorije za koje se mogu prijaviti projekti i to:

- Volonteri

·- Radionice osobnog razvoja

- Ekološka osviještenost

- Socijalizatori

Svi koji vjeruju da imaju kvalitetan projekt za koji smatraju da će se uklopiti u poznatu krilaticu 'Dobro se dobrim vraća' imaju priliku biti dio ove lijepe priče i ostvariti svoje ciljeve uz uspješnu i hvalevrijednu kampanju Jana 'Voda s porukom'.

>>Jana 'Voda s porukom' u 400 dana podržala 37 projekata i izmamila osmijeh na tisuće lica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije