Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla vjerovati

'Godinu dana smo suprug i ja pokušavali dobiti dijete, a onda mi je otkrio bolnu istinu...'

Shuttershock
19.07.2021.
u 11:30

Uvijek sam pretpostavljala da će se to dogoditi kad poželim, kaže Ashley kojoj liječnici nisu nalazili razlog zašto ne može zatrudnjeti

Nedavno je Ashley iz Australije za portal 9Honey ispričala kako je pokušavala zatrudnjeti, da bi joj suprug nakon punih godinu dana priznao bolnu istinu.

Ona priča da je supruga Matthewa upoznala u 31. godini, nakon što je dvadesete provela putujući po svijetu. Šest mjeseci kasnije pozvao ju je na kavu, nakon čega su se počeli redovito viđati, a za nekoliko mjeseci ju je i zaprosio.

Bila je, kaže, presretna, ali je brzo shvatila da očajnički želi i dijete. Iako Matthew nije dijelio njen entuzijazam, dogovorili su se da će pokušati, ali šest mjeseci kasnije shvatila je da to neće biti lako i život im se počeo vrtjeti oko vremena ovulacije i liječničkih pregleda.

Luka Modrić u nesvakidašnjem izdanju: 'Poseban dan s posebnom ženom'

1/7

- Uvijek sam pretpostavljala da će se trudnoća dogoditi kad poželim - priznaje Ashley kojoj liječnici nisu nalazili razlog zašto ne može zatrudnjeti, a kad je njezin liječnik predložio da i Matthew napravi pretrage, njegovo se ponašanje promijenilo.

- Tek nakon tri tjedna mi je rekao da njegova bivša supruga nije htjela djecu, pa je još u kasnim 20-ima napravio vazektomiju - kaže i dodaje da nije 'mogla ni razumjeti što govori...'

- Gledala sam ga u čudu, kao da govori neki strani jezik... Punih godinu dana pokušavali smo dobiti dijete, a on je dobro znao da je to nemoguće - priča ona.

Nakon toga je, kaže, prekinula njihovu tada već šestogodišnju vezu, a šest mjeseci kasnije, još uvijek pokušava shvatiti zašto joj nije rekao prije.

- Nikad nisam pomislila da nešto nije u redu s njim jer sam bila ljuta na sebe i na svoje tijelo - rekla je.

Plastični kirurg "napravio" savršenu ženu, a zatim je i zaprosio

Komentara 10

DU
Deleted user
13:15 19.07.2021.

koja budala, sa 28 cjepat sjemenike zbog neke bezveznjače (koja, usput rečeno, sad ima dijete s drugim, ahahahaha).... sad ga još i ova šutne, kak i treba..... sva sreća to je u HR zabranjeno do 35te :P ps, za one one koji ne znaju, što je duže podrezan, to je manja vjerojatnost za uspješnu reverziju, tak da, taj se lik može zauvijek oprostit da će ikad imat genetski vlastitu djecu

MK
mksdk
16:01 19.07.2021.

"Tek nakon tri tjedna mi je rekao da njegova bivša supruga nije htjela djecu, pa je još u kasnim 20-ima napravio vazektomiju - kaže i dodaje da nije 'mogla ni razumjeti što govori.." - Ovo je valjan razlog za anuliranjee braka sklopljenog u Crkvi. Rađanje i odgoj djece je primarna svrha braka i ako jedan od supružnika zataji da ne može imati djecu, brak se može poništiti i proglasiti nevaljano sklopljenim.

PI
PijemŽivce5
12:07 19.07.2021.

Hahaha klasika, frajer roko ko zmaj a ispaljivo ćorke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije