Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Glava tuša vam ima smanjeni pritisak vode? Očistite je uz samo jedan proizvod

shutterstock
29.07.2020.
u 07:00

Glava tuša treba se redovito od kamenca i mineralnih ostataka, a mi vam donosimo jednostavan način za to.

Nakon dugog i napornog dana posla, bilo od doma ili na radnom mjestu, svi uvijek uživaju u toplom i dugom tušu, ali ako je glava tuša prljava i začepljena, postoji mogućnost da +se smanjio pritisak vode i više nećete toliko uživati u tuširanju. Glave tuša često se napune mineralnim ostacima i kamencem, stoga je važno redovito je prati i održavati ih. Čišćenje glave tuša također je dobro za zdravlje, jer je ono savršeno mjesto za razmnožavanje bakterija, prenosi Real Simple.

Djelomično napunite plastičnu vrećicu bijelim octom. Pazite da ne napunite vrećicu do kraja jer bi se mogla preliti kad uronite glavu za tuširanje. Postavite vrećicu preko glave tuša dok cijela glava ne uroni u ocat. Učvrstite vrećicu gumicama oko vrata tuša. Pustite da se glava tuša natapa nekoliko sati. Za posebno prljavu glavu, ostavite je preko noći. Zatim skinite vrećicu te pustite da ocat iscuri iz tuša. Uključite vruću vodu kako biste oprali mineralne naslage iz glave tuša. Ponavljajte ovaj postupak sve dok više ne vidite naslage minerala.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije