Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na 'vrhuncu'

Evo zašto zrele žene više uživaju u seksu

Seks
Foto: screenshot/facebook
26.11.2014.
u 21:33

Ako ste prekoračili prag petog desetljeća, i mislite da to znači da seks jednostavno više nije za vas, varate se.

Žene u ovim godinama nemaju više potrebe dokazivati se. Imate iza sebe godine iskustva, uspjeha i razloga da budete samouvjereni.

Sada je vrijeme da se opustite i uživate.

Ako želite, između ostalog, uživati i u dobrom seksu, mi vam donosimo savjete koji će vam u tome pomoći.

Samopouzdanje je seksi

Naravno da nemate savršeno tijelo, nemaju ga ni mnogo mlađe žene od vas! Ali to ne znači da nije privlačno. Žensko tijelo muškarcima je privlačno sa svim njegovim manama, jer ga upravo one čine savršenim. Žena od pedesetak godina treba voljeti svoj odraz u ogledalu i treba znati da je njezin partner smatra privlačnom. Samouvjerenost i samopouzdanje nešto je što se stječe godinama, i upravo su te osobine ono što zrele žene čini jako privlačnima.

Dotjerajte se

Ako ste već dugo u braku, sasvim je normalno da nećete šetati po kući dotjerane i namirisane. To je sasvim u redu, nitko od vas to ni ne očekuje. Ali on vas želi katkada vidjeti sređenu. Idite u trgovinu, kupite nekoliko lijepih stvari, a onda ih odnesite kod krojačice da vam ih sredi tako da savršeno odgovaraju vašem obliku tijela. Ako posvetite malo vremena sebi i sredite se, osjećat ćete se bolje i imat ćete više samopouzdanja. A vaš partner će biti jako sretan kad vas vidi.

Seksi donje rublje

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Zaboravite na steznike i „bapske“ gaće. Ako želite probuditi vatru između vas i vašeg partnera, uvucite se u ženstvene i senzualne gaćice. Bez obzira na to koliko vam je stražnjica velika ili mala, ili što vi mislili o njoj, kada vas vaš partner vidi u seksi donjem rublju, poludjet će.

Našminkajte se

Katkada je dovoljno samo malo ruža, senzualni eyeliner i nekoliko kapi parfema, da mu zagolicate maštu i rasplamsate želju. I vi ćete se osjećati bolje i zadovoljnije. Naravno, sve što je prirodno, privlačno je i seksi, ali ponekad jednostavno poželite brinuti o sebi i svom izgledu, a to je seksi na potpuno drugoj razini.

>>Uz ova 3 koraka doživite najluđi seks

>>VIDEO Može li seks bez emocija biti jednako dobar

Komentara 3

ME
mehanicar
00:26 27.11.2014.

Fizii icka lepota tj. izgled je manje vazan od lepote duha ,unutrasnje lepote zene i njene veselo ili namrsteno lice,koje odrazava njeno raspolozenje za seks i uopste za komunikaciju.To gospodja Masa uopste ne uzima u obzir,jer verovatno,nema bas neko iskustvovo u vezi ove teme.Mnogo puta lepe i zgodne zene ne zadovolje ,bas mnogo u seksualnim odnosima dok su manje zgodne i lepe zene, raspolozenije i vedrije,zanimljivije tokom odnosa.

Avatar Gilgames
Gilgames
12:51 27.11.2014.

Hey! Sta fali lepim velikim babskim gacama? Posle tusiranja da se obrises sa njima. mmmm

HA
harakiri
22:52 29.11.2014.

evo zašto muškarci manje uživaju u seksu sa zrelim ženama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije